Lehetséges-e, hogy az emberiség vallásos kultuszait már régóta idegen életformák felügyelik és alakítják a saját érdekeiknek megfelelően?
Arra gondolok, hogy az emberiség vallásos kultuszai, vallásai valójában nem az ember érdekeit szolgálják - hanem idegen "kizsákmányolókét".
Szerintem túl sok az emberiség-ellenes vonás a vallásokban.
Az áldozatokat sem igazán értem, hogy miért kellett "szakmányban" ölni és gyilkolni az "istennek".
Azt sem értem, hogy miért a gyengeséget, alázatosságot, szolgaságot, butaságot, a saját tulajdon átadását favorizálják és tanítják a vallások.
kettes válasza elég meggyőző.
De nem mintha az idegeneknek való gyilkolászás értelmesebb lenne.
A vallások általában a hatalmuk féltéséből folyamodtak bármikor is öldökléses megoldáshoz,és nem az isteni üzenet miatt (bár van néhány kicsit uszító jellegű írás a Bibliában meg az ábrahámi vallásokban).
Egyébként nemes egyszerűséggel a kérdésre a válaszom:nem.
Köszönöm a válaszokat.
2: túl sok az okkult jel, túl sok az okkultum a kommunikációban és az összes okkult jel kb. néhány egymással szemben álló nem emberi életformára mutat - akik kb. itt harcolnak/megegyeznek/üzletelnek stb. a fejünk felett.
Az obeliszkeket elhozni Egyiptomból és felállítani egy nagy jelentőségű területen stb. : ehhez erő kell és hatalom, ezeket a dolgokat keresztül kell tudni vinni - és keresztül is viszik.
Túl sok a geometriai forma a közéletben, pl. a templom mellé felhúznak egy piramist, egy kockát stb.
Ezek nem véletlenek.
A kocka tartalmazza a "szent grált", amit annyira imádnak.
3: a nehéz idők elfajult kultuszai hívták meg az ember világába a negatív asztrális életformákat.
Szükséghelyzetben voltak, a Nap sem világított (rendesen), sötétségben éltek és fáztak,
a papjaiknak "villantak be" a véres dolgok és így jelentek meg a negatív, energiazabáló entitások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!