Miért nem lehet időben érkezni a színházba?
Tegnap este a mellettünk lévő két székre nem jött senki, egészen a második felvonás elejéig, amikor már ment a műsor. Sor közepe volt.
Én nem álltam fel és szerencsére nagyon jó fej emberek ültek mellettünk ők sem engedték be a tuskókat.
Az ajtóból nézték végig a musicalt.
Azt nem értem a jegyszedők miért nem veszik szigorúan ezt az érkezési dolgot. Másrészt, aki amiatt késik, hogy nem talál parkolóhelyet, miért nem jön vonattal, mint pl. mi is... Mi már 25 perccel a kezdés előtt a helyünkön ültünk. Példát lehetne venni rólunk.
"A vonat nem késik"
Ez kegyetlenül hülye. :DD
Gyerekek, ez nem sznib, ez hülye, primitív fos. :D
Aki szerint akkor van igaza, ha övé az utolsó szó. Juj törli a kérdést a listájából, mekkora fenyegetés. Hűha.
Saját kérdésemrt én még soha n töröltem. :D
„A vonat nem késik.”
Íme a banánhéj amin elcsúszott.
Ezt írta nekem privátba
A sziget fesztivalon bulizok ott dogoljenek meg ahol vannak. En sosem voltam buliban. Barataim sincsenek senki nem melto hozzam. Peldat lehet venni rolam. Harapom az ujjamat a k.rv@ @ny@d@t wihihihi
És erről nekem az a véleményem, hogy az az ember akinek nincs barátja azzal elég nagy problémák lehetnek és te nem vagy méltó hozzánk. És rólunk válaszolókról lehetne példát venni, mert nekünk vannak barátaink. És az anyám nem k.rv@, csak van egy jó állása ahol jól keres. ,,Wihihihi "
„A vonat nem késik.”
Lehet, hogy Japánban lakik.:D
(Tavaly a MÁV 4 évet késett összesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!