Miért nem lehet időben érkezni a színházba?
Tegnap este a mellettünk lévő két székre nem jött senki, egészen a második felvonás elejéig, amikor már ment a műsor. Sor közepe volt.
Én nem álltam fel és szerencsére nagyon jó fej emberek ültek mellettünk ők sem engedték be a tuskókat.
Az ajtóból nézték végig a musicalt.
Azt nem értem a jegyszedők miért nem veszik szigorúan ezt az érkezési dolgot. Másrészt, aki amiatt késik, hogy nem talál parkolóhelyet, miért nem jön vonattal, mint pl. mi is... Mi már 25 perccel a kezdés előtt a helyünkön ültünk. Példát lehetne venni rólunk.
Vagy az utolsó pillanatban a főni még a kezükbe adott egy munkát.
Vagy késett a vonat.
Vsgy eltévedtek.
Ne legyél már ennyire arrogáns.
"Példát lehetne venni rólunk."
Gratulálok, Mr Tökéletes, aki még soha semmiben nem hibázott. Az egoizmus viszont ilyen mértékben nem egészséges...
1000+1 oka lehet, hogy késtek, nem kell őket megölni a nézéseddel.
A munkaidő lejár. Feltalálták a GPS-t. A vonat nem késik. Időben kell elindulni.
Hát tökéletes éppen nem vagyok, de nem vagyok messze tőle :)
komolyra véve a szót, nem vagyok arrogáns, de dühít és nem öltem meg őket a nézésemmel, mert direkt oda sem néztem, amikor fel akartak állítani. Siket némának tetettem magam. És milyen jól tettem!
“Sor közepe volt.”
“szerencsére nagyon jó fej emberek ültek mellettünk ők sem engedték be a tuskókat.”
“mert direkt oda sem néztem, amikor fel akartak állítani.“
Hogy a csudába akarak téged felállítani, ha te a sor közepén ültél és senki más nem engedte odáig őket??
A sor közepén ültünk. Nem pont a sor közepén, de majdnem. Elit helyen, ahol a nagy emberek szoktak. A sornak arról a széléről akartak bemászni - show közben - amelyik feléről messzebb volt a helyük.
Persze nem mintha magyarázkodnom kéne neked :) A lényeg, hogy nem jött össze nekik. :) de dühítő a taplóságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!