Miért foglalkoztok ilyen oktalan baromságokkal, hogy például az étteremben az ételt nem illik előre felvágni?
Egyébként egy praktikus dolog és az amerikaiak így esznek étteremben, előre elvagdossák mondjuk a húst - persze kulturált módon és nem úgy esznek ettől, mint a disznó - utána leteszik a kést és jobb kézben a villával esznek. És ezt normálisan és nem valami hadonászás az evőeszközökkel, vagy nyomiskodás. Jobb kézben a kés, mert úgy ügyesebb az emberek többsége, balban a villa és felvágják, ha kész leteszik a kést és a szokásos módon esznek a villával.
De ott van a kínai konyha. Ők mindent praktikus módon előre felvágnak és úgy pirítják. Miért kellene egy húsnak egyben sülnie, ez csak a nyugati gasztronómia kitalációja. A kínaiak eleve falatokra vágják és ez praktikus is.
Itt a videókon valamennyire látszik...
https://www.youtube.com/watch?v=eBRF1LfCa_A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!