Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit teszel, amikor a munkahely...

Mit teszel, amikor a munkahelyeden jön rád a "cifra***", hogy ne válj nevetségessé a kollégák előtt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:00
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
69%

Hát ha a cifra jön rád akkor nem tudsz mit tenni, akkor mész.

De ha arról van szó, hogy ha nagyon kell nagy wécézned és menned kell akkor hogy mész el. Persze most olyan helyről beszélünk ahol nem kell leváltás stb hogy elmenj. Mert ott sajnos csak akkor tudsz elmenni, ha van rá lehetőséged hogy valaki leváltson.

De ha olyan helyed van ahol azért wc-re elmehetsz amikor kell, de mondjuk a budi olyan helyen van ahol más is hallhatja, megfigyelheti mikor, hányszor, meddig mész ki, és mondjuk azért nem a cifra jön rád, csak egy nagyon erős és utolsó pillanatbeli nagy wc-zés, akkor azért jó meggondolni és ha egy lehetőség van rá akkor otthon végezni, megpróbálni úgy beállítódni hogy a munka előtt otthon sikerüljön. Ha nem akkor jön az aggódás, hogy mi lesz ha kell a munkahelyen. Na ha jön, akkor döntenek kell hogy elmész és vállalod a kockázatot, vagy tartogatod, de ha nagyon muszáj úgy is elmész akárhogy is lesz. Az egészséged többet ér, mint pár paraszt munkatárs, ezt hidd el.

Sajnos az én munkahelyemen egyszer már előjött ez a téma és tök gáz mikor nekem mennem kell. De nem érdekel, nekem az egészségem többet ér. Meg nem tudom de 10től du 4-5-ig tartani, sajnálom.

De amúgy nagyon szomorú, hogy emberek kigúnyolnak másokat ilyen dolog miatt. Ha meg valaki beteg netán, mert idősebb, akkor pláne csúnya dolognak tartom.

Én igazából köteleznék minden intézményt, hogy a wc-t olyan helyre kellene tenni, ahol nincs iroda vagy bármi más mellett, hogy bárki nyugodtan, csendben el tudja végezni a dolgát. Persze más ha valaki telefonálni megy ki.

De szerintem ha bemegy valaki leellenőrizni egyértelmű a bizonyíték hogy mit csinált bent addig. Még ha légfrissítőzve is van, érződik, hogy tényleg azt csinálta, vagy csak trécselt telefonon.

Csak az a baj, hogy az ilyen naplopók miatt keveredik kétes helyzetbe az akinek tényleg muszáj mennie nagy wc-zni, ha meg kideül hogy állandóan budira jár, akkor meg nevetség tárgyává lesz.

Nagyon szemetek tudnak lenni az emberek, ezt már tapasztaltam, nem a saját bőrömön, de látni is rossz volt.

Én ilyenkor hányni tudnék amikor látok embereket ezen csámcsogni. Na az ilyen megérdemelné, hogy ne tudja visszatartani vagy két hétig, akkor befogná a száját.

De sajnos addig nem is gondol bele.

Nagyon gonoszak az emberek sajnos, kivétel persze mindig van, csak az lenne a jó ha minél több lenne.

Úgyhogy ne aggódj, ha menned kell menj. Nem tudsz mit tenni. Aztán reménykedj hogy normális kollégáid legyenek, akik ügyet sem vetnek az ilyesmire.

2010. aug. 12. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!