Mit teszel, amikor a munkahelyeden jön rád a "cifra***", hogy ne válj nevetségessé a kollégák előtt?
Hát elég bunkó kollégák, ha ezen röhögnek, normális,udvarias ember ilyesmit szóvá sem tesz, hogy észrevette, hova ment a másik.
Menj ki ebédszünetben.
Mondd azt, hogy cigizni/telefonálni, stb. mégy,de előre nem mentegetőzz, csak ha kérdezik.
Akárhogy is: Viselkedj természetesen, ne szólj semmit, és ne látszódjon, hogy majd' elsüllyedsz szégyenedben, mert akkor azért fognak röhögni. Viselkedj olyan lazán, hogy ők legyenek a hülyék, ha szóvá teszik.
Mi az, hogy a férfiaknak lehet, nőknek nem? Micsoda baromság. Szerintem mindkét nem igényes képviselői szeretik diszkréten intézni az ilyesmit, és ebbe az is beletartozik, hogy nem tesszük szóbeszéd, röhögés stb. tárgyává más ilyen dolgait.
Tarts a wc-ben egy légfrissítőt, ha nincs.
Inkább az emiatti idő-és munka kiesésből lehet probléma.
Az ilyesmit valóban jobb kikezeltetni - de nem mindig tudják az orvosok sem, és akinek ilyen gondja van, van annak épp elég baja, rohadjon meg, aki még piszkálja is érte!!!!! Nővérem ibs-es, tudom milyen ez. Próbálj diétázni esetleg. De a hasmenésnek lehet sok olyan oka, amin lehet gyógyszerrel segíteni (kisztérzékenység, ételallergia, kontaminált vékonybélszindróma - sima antibiotikummal kikezelik, colitis, stb.), csak az ibs-en nem.
Kezd azzal a diétát, hogy kihagyod a tejet, tejtermékeket a kemény sajt (pl. pannónia) kivételével - sok ember ugyanis laktóz (tejcukor) érzékeny, és attól van hasmenése.
Diákként már dolgoztam olyan helyen, aminek a toilett része úgy nézett ki mint a suliban : értsd: van 5 db wc kabin egymás mellett. A főnöknőm egy pics@ volt (bocsi a kifejezésért), de mikor kimentem klotyóra, mindig utánam jött (ez már a többieknek is feltűnt), csak azért hogy "lemérje" meddig vagyok a wc-n, pedig semmilyen bélműködési problémám nem volt. Szerintem ez nagyon gáz, és az is gáz ha az emberek nem tudják elfogadni, hogy az egyiknek ez a baja a másiknak meg az... és csak azért kötnek bele a másikba, hogy legyen miről pletykálni.
A másik helyen - szintén diákként - meg a klotyó közvetlenül az irodába nyílt, és egyszer elfelejtettek szólni, hogy nem lesz víz, én meg elmentem, mert nagyon kellett...addig nem is volt baj, ameddig nem próbáltam meg lehúzni a wc-t...na akkor nagyon beparáztam mi lesz... aztán arra gondoltam, hogy ha gáz vagy sem, kilépek, megkérdem hogy "mi van, nincs víz", felháborodok, hogy miért nem szólta, vagy írták ki, majd szélsebesen visszatérek egy palack ásványvízzel... de szerencsére bejött...
Én csak egyet tudok tanácsolni: ha ilyen munkahelyre csöppensz, ahol ebből problémát csinálnak, vagy pletykálkodnak, akkor az annyit is ér, és hagyd ott őket. Ha ez alapján ítélnek meg - sem mint a munkád alapján - akkor már rég rossz....
Én mindig elmentem, ha kellett.
20/L
"Épp odaértem, akkor derült ki, hogy ez biza frrrrrshsdhshshshhhhshh, a titkárnő a sikításából ítélve még a hitéből is kitért."
Az tuti, hogy a helyedbe ahogy kiértem a klotyóból, rákérdeztem volna hogy "mivan, valami gondod van?". Nehogy már ebből ügyet csináljon! HA nem tetszik neki, hogy ott van mögötte a wc-húzzon másik helyre, vagy vegye a sátorfáját, nehogy már én legyek a hibás hogy ott a klotyó, másrészről, hogy ő méltósága nem viseli el a szagot, meg a hangokat...nevetséges...pff... és még ő van kiakadva... én tuti beolvastam volna...
Ilyenkor azt kell mondani, hogy a Maslow-i hierarchia piramis alapját tetted le / elégítetted ki és ehhez jogod van! Baccus, hogy mik vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!