Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit teszel, amikor a munkahely...

Mit teszel, amikor a munkahelyeden jön rád a "cifra***", hogy ne válj nevetségessé a kollégák előtt?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
18:20, szerencsés vagy. Majd bepótlódik - a kor előre haladtával.
2010. júl. 4. 18:26
 22/31 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert én nyílvános helyre nem vagyok hajlandó elmenni. Ez iskoláskori "traumának" tudható be, amikor is óra közepén mentem el a nagy dolgomat elvégezni, majd osztálytársam rám nyitott, s visszatérve az osztályba...

Szóval értitek. A suli könnyebb volt, mert ülőmunka volt, direkt nem is ettem reggel, hogy ne kelljen wc-re menni. De hát a munka már más lesz...

2010. júl. 4. 18:55
 23/31 anonim ***** válasza:

Ha egész napos a munka, az nem jó megoldás, ha nem eszel.

Nővérem azt csinálta, hogy mondjuk ha 10-re ment dolgozni, akkor 6-7-kor felkelt szegény, és akkor (amíg jobb állapotban volt), annyira tudta kontrollálni, hogy abban a pár órában itthon lezajlott :S

2010. júl. 4. 21:02
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Te cifrafosásról kérdezel.Azt nem lehet visszatartani.Akkor menni vagy inkább futni kell.
2010. júl. 5. 23:51
 25/31 bamboochatheone ***** válasza:
34%
xD
2010. júl. 6. 00:40
 26/31 anonim ***** válasza:
59%
Szarjál bele!
2010. júl. 6. 09:42
 27/31 anonim válasza:
100%

Na, ez a kérdés főleg akkor érinti kényesen az embert, mikor olyan helyen dolgozik, ahonnan nem lehet csak úgy kiszállni.

Sajnos már egyszer velem is előfordult, hogy rohannom kellett volna a rötyire, de persze, hogy pont akkor jött oda a legtöbb ember hozzám. Képzelhetitek, már erősen vörösödött a fejem és elkezdtek megjelenni az első izzadságcseppek a homlokomon. Körülbelül 4 percet kellett várnom a váltásra és a sor eltűnésére, de esküszöm: életem leghosszabb 4 perce volt.

Aztán végre eljött a várva várt pillanat, kiszállhattam és téphettem a budira. Olyan gyorsan zúztam befelé a mellékhelyiségre, hogy még az árnyékom is megijedt tőlem. Aztán zsupsz! ráültem a slozira, utolsó lendületemmel bezártam az ajtót, majd beleadtam apait-anyait. Nem mértem le pontosan, hogy mekkorát kullanthattam, de szerintem vagy 3 kilóval könnyebb lettem. A másik nagy szerencse, hogy nem a fosinger tört rám, hanem csak sima kábelt kellett tolnom, de az meg akkora lett, hogy kettő darabba kellett törnöm a WC-kefével, hogy lemenjen a lyukon. Ilyenkor jelentkezik az a para is, hogy lehúzod a WC-t és azt hiszed, hogy ezzel el is tűnt a vonat az alagútban. De nem, mert otthon egyszer az is előfordult, hogy nem ment le rendesen a rostos bagett és egy idő után visszaköszönt az egyik fele a WC-ben. Muterék ki voltak akadva, hogy hogy lehetek ilyen csövedék, hogy nem húzom le magam után a vécét. Pedig én lehúztam, csak visszakúszott egy darab.

Fokozott figyelmet kell fordítani az ilyenkor előtörő hangeffektusokra is. Nálunk melóhelyen úgy van a mellékhelyiség, hogy mellette kétoldalt van a női és a férfi öltöző. No, én meg bementem a vécére újabb rekordot dönteni, de sajnos két kakihenger közé beszorult egy kis (na jó, elég tekintélyes mennyiségű) fáradt metángáz-kivonat, ami a cucc nyomásának hatására elég nagy intenzitással távozott a vészkijáraton. Vagyis reccsent elég szépet, amit a WC-csésze akusztikai jellemzői, valamint a mellékhelyiség kialakításának tökéletlenségei tovább fokoztak. Na jó, gondoltam, senki nem hallotta. Persze...dolgom végeztével megyek kifele és arra leszek figyelmes, hogy a munkatársi gárda egyik fele elég csúnyán néz rám, a másik fele pedig már vörösödik a röhögés visszatartásának nehézsége miatt. De a legkellemetlenebb az volt, hogy a raktárban is hallották ténykedésemet, ugyanis a WC helyiségének szellőztetőrendszere egybe van kötve a raktár szellőzőrendszerével. A szagok szerencsére nem jutottak át, de a pukkantás sajnos hallatta magát, hála az előbb vázolt technikai kivitelezésnek.

Tehát, munkahelyi pottyantásnál kettő dologra figyeljetek oda fokozottan:

1. Mindig ellenőrizd, hogy az alkotásod tényleg távozott-e az örök csatornamezőkre! Ha kell, kétszer is húzd le a wc-t magad után!

2. Nagyon figyelj oda pukkantásnál, hogy a két farpofád ne legyen összeszorítva, mert annak garantáltan hiperbombasztikus rottyantás lesz az eredménye!

2010. júl. 8. 01:02
 28/31 anonim ***** válasza:
95%

eddig szerencsére olyan melóhelyeken gályáztam, ahol eléggé el volt szeparálva a kétbetűs az irodától, tehát hanghatások nem voltak.

ja, meg légfrissítő is volt.

de ha menni kell, hát menni kell.

nálam a legfontosabb a babaseggtörlő, mert az maradéktalanul kipucolja az ánuszrózsa szélére tévedt kaksidarabokat, így növelhető a komfortérzet.

ja, és amúgy extrémgyors sz-aró vagyok, törléssel húzással együtt max 3 perces az esemény. ezzel is megelőzve a szagok terjengését.

2010. júl. 8. 10:04
 29/31 anonim ***** válasza:
87%
Fing egy istentelenül eszméletlenül büdöset és akkor majd megtanulják a kollégák, hogy kivel is állnak szemben!
2010. júl. 13. 23:04
 30/31 anonim ***** válasza:
07-08 01:02 xD ez jó volt, bakker, mennyit tudok röhögni... xD meg ahogy fogalmazol xD
2010. júl. 17. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!