Ti hány naponta, illetve naponta hányszor fürödtök?
"Az első 7 válasz törölhető. Jelentettem őket, de amúgy nem foglalkozom velük"
Pl a 7-est végig olvastad, vagy csak az első 4 sort? :D
Én minden nap egyszer fürdök, ez alól kivétel, ha sportolás/edzés közben megizzadok, mert az után mindig lezuhanyzom újra, illetve voltam már olyan szálláshelyen, ahol nagyon kulturálatlan volt a zuhanyzó, és ott inkább csak minden második napon zuhanyoztam.
Alsónadrágból jellemzően naponta egyet használok, de sport/edzés után azt is lecserélem. Összesen kb. 10-12 alsónadrágom lehet, ezeket mosom folyamatosan, ahogy épp kijön.
A hónaljamat minden nap megmosom, de csak kétnaponta zuhanyozok.
Minden nap tiszta alsóneműt veszek. Kb. 25-30 db bugyim van.
Kedves kérdező, a kérdésed, ha bár jogos is tényleg viccnek hangzik, ezért érkeznek rá vicces válaszok. Kár lenne törölni azokat, mindenkinek jár egy kis szórakozás.
És akkor olyan válasz, amit hallani szeretnél. Nálunk csak kád van, de abban állva zuhanyzom, naponta egyszer, nyáron és havonta egyszer öt napig kétszer vagy háromszor. Én albérletben lakom, lakótársakkal, heti egyszer vagy kéthetente mosok, ahogy sikerül kifognom, hogy üres a mosógép. És húsz fölötti alsóneműm van, és igen, mindig tisztát veszek fel.
Ez remélem, kielégítő válasz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!