Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ti hány naponta, illetve...

Ti hány naponta, illetve naponta hányszor fürödtök?

Figyelt kérdés
Zuhanyoztok vagy kádban fürödtök? És aki napi 2-3x zuhanyozik, gondolom, mindig tiszta alsóneműt vesz fel. Mennyi alsótok van és milyen gyakran mostok?

2019. jan. 25. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Az első 7 válasz törölhető. Jelentettem őket, de amúgy nem foglalkozom velük"

Pl a 7-est végig olvastad, vagy csak az első 4 sort? :D

2019. jan. 25. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kádam nincs, igy zuhanyozni szoktam, reggel és este (télen is). Minden nap tiszta bugyit veszek fel, nyáron napközben váltok egyet, ha nagyon meleg van. Egy hónapra való alsóneműm van, hetente kétszer mosok.
2019. jan. 25. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Én minden nap egyszer fürdök, ez alól kivétel, ha sportolás/edzés közben megizzadok, mert az után mindig lezuhanyzom újra, illetve voltam már olyan szálláshelyen, ahol nagyon kulturálatlan volt a zuhanyzó, és ott inkább csak minden második napon zuhanyoztam.

Alsónadrágból jellemzően naponta egyet használok, de sport/edzés után azt is lecserélem. Összesen kb. 10-12 alsónadrágom lehet, ezeket mosom folyamatosan, ahogy épp kijön.

2019. jan. 25. 21:34
 14/18 A kérdező kommentje:
12: Téged nem jelentettelek, végigolvastam, nyugi. Az eleje azért elég sértő volt, de javítottad...
2019. jan. 25. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Kétnaponta, vagy zuhanyzok, vagy kádba ülök. De tiszta alsóneműt veszek fel mindennap, illetve amikor nem fürdök akkor is mosdok, illetve arcápolásra ügyelek. Nyilván ha nagyon meleg van v leizzadok akkor naponta fürdök, de akkor nagyon száraz lesz a bőröm és kellemetlenül érzem magam.
2019. jan. 27. 23:45
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

A hónaljamat minden nap megmosom, de csak kétnaponta zuhanyozok.

Minden nap tiszta alsóneműt veszek. Kb. 25-30 db bugyim van.

2019. jan. 29. 00:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a kérdésed, ha bár jogos is tényleg viccnek hangzik, ezért érkeznek rá vicces válaszok. Kár lenne törölni azokat, mindenkinek jár egy kis szórakozás.

És akkor olyan válasz, amit hallani szeretnél. Nálunk csak kád van, de abban állva zuhanyzom, naponta egyszer, nyáron és havonta egyszer öt napig kétszer vagy háromszor. Én albérletben lakom, lakótársakkal, heti egyszer vagy kéthetente mosok, ahogy sikerül kifognom, hogy üres a mosógép. És húsz fölötti alsóneműm van, és igen, mindig tisztát veszek fel.

Ez remélem, kielégítő válasz volt.

2019. febr. 4. 14:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat, arik vagytok!
2019. febr. 4. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!