Valaki segitene h kell a szelcsovet hasznalni es hanyszor lehet naponta?
Ha baby wind, egyszeru. Szinte koppig kell tolni a vekonyka vegevel. Es varni, varni, olykor ovatosan megmozgatni. Pocakjat lehet korkorosen simizni, oraval egyezo iranyban. Nekem a doki azt mondta anno 20 perc.... De en kb 5 perc utan abba hagytam mert nem jott mar levego. De amint betettem! Huhuuuu 💨🌪
Nobel dijas talamany!:))) a kislanyomon csak ez segitett!
Volt hogy napi 2-3x is elovettuk 2-3 honapon keresztul!:)
Semmi baja nem lett tole;)
Pici babaolajat tettem a csovecske vegere!
Nekünk volt sima cső is meg volt baby wind is, 1 éves koráig sajnos csak így kakilt szinte, nagyon hasfájós volt szerencsére megoldódott.
Tehát jól beolajozod a popsiját is meg a csövet is majd szép lassan betolod neki és mozgatod óvatosan, nekünk volt hogy 5 perc de volt olyan is hogy 10 perc is kellett mire kiürült ott minden.
És nem szokott hozzá, volt olyan is fél éves kora után hogy tudatosan tartotta vissza a kakit, mert olyan kemény volt neki és félt kinyomin így muszáj volt neki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!