Ismeretlen huszonéveseknek hogyan kéne köszönnöm?
Figyelt kérdés
Úgy ha én is a korcsoportjukbatartozom nagyon gáz ha a jónapotot/viszlátot használok?2018. okt. 17. 11:02
11/13 TappancsMancs válasza:
Alapból tegezés simán mehet. Ha nagyon olyan szituáció lenne lehetsz óvatosabb, de valószínűleg az is gyorsan tegezésbe vált.
12/13 A kérdező kommentje:
Esetemben arra gondoltam hogy amikor én kezdeményezek egy nekem ismeretlennek akkor mi a helyzet
2018. okt. 19. 23:53
13/13 anonim válasza:
"Vén fejemmel (49) ha egy fiatal lány jó napot-tal köszön, én simán visszaköszönök neki, hogy szia. Még soha nem vágott pofákat emiatt senki."
Csak simán besorolt a nagypapakorúak közé (akik rendben van, ha tegeznek egy felnőtt nőt, nem úgy, mint az erejük teljében levő férfiak). ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!