Ha a negyvenes éveim közepén is "lecsendőrtegeznek" a szüleim nálam 10-15 évvel idősebb ismerősei, akkor hogy reagáljak?
A magázódás már kihalóban van, ne vedd a szívedre, ha letegeznek, főleg, ha egy alig idősebb valaki teszi. Tegezd vissza.
A magázódás már csak orvosi rendelőben, bankban és hivatalban szokás.
Kulturált embereknél ma is szokás a magázódás idegenek között!
Ha fiatalabb korodban tegeztek, akkor jogos, hogy most is tegeznek.
He? Miért hagyod? Én 43 vagyok, egy 55 évest simán visszategezek. Jó, egy 70+ évest nem, vagy ha igen, és ismerem, akkor tegezés + X bácsi.
Én pl. 25 évesen kezdtem kamionozni. Eleinte baromi furcsa volt, 50 - 60 közötti kollégákat tegezni, de mást nem tehettem, furcsa lenne, ha két kamionos magázódna. Később megszoktam. Igen ám. Csakhogy nyaranta egyik - másik öreg sofőr vitte magával a feleségét egy - egy útra. Köszönök az illetőnek a parkolóban: szevasz! Erre ott van mellette egy "néni". Neki mit mondjak? Na most légy okos.
HakapesziM
Most légy okos, Domokos. Természetesen a feleségének kezeit csókolom-ot köszönsz. Mi mást tehetnél ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!