Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Férfiak! Mennyire zavar,...

Férfiak! Mennyire zavar, illetve érdekel benneteket, ha egy nő bemegy a férfi mosdóba?

Figyelt kérdés
Ha hosszú a sor a női WC-ben inkább be szoktam menni a férfibe. Ott úgyis szabad szinte az összes WC fülke, kevesebbet is vannak használva. Általában azt látom, hogy a férfiak tudomást sem vesznek rólam, nem is érdekli őket, hogy elsétálok mögöttük, miközben pisilnek. A többi nőnek is ezt kellene tennie, ahelyett, hogy várakozik.
2018. aug. 14. 19:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden nő a férfi mosdóba járna, akkor ott lenne nagy sor. Amúgy én azért sem járok oda, mert én sem örülnék, ha összefutnék egy hapsival a női mosdóban.
2018. aug. 16. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Simán bejönnek a nők a ffi. WC-ben én is tapasztaltam. Plázákba, moziba... nem foglalkoznak vele, gyorsan besurrantak.

Bezzeg én egyszer pár éve álmosan éjszakás műszak után összekevertem, bementem a nőibe... hol a piszoár... rájöttem rossz helyre jöttem be, mennék ki a nő meg aki jön be ordítozva "nem látsz barom, ez a női"

2018. aug. 17. 16:23
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
nem kell fajtalankodni, undorítóskodni és a másik nem mosdójába járni
2018. aug. 17. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
7%
Az egyenjogúságon rinyálóknak üzenem, hogy ha majd a nők is annyi férfit zaklatnak meg erőszakolnak meg, mint fordítva, akkor majd ők is hívhatják a TEK-et, meg sikoltozhatnak, ha egy nő bemegy hozzájuk, addig viszont pofa befog! Aki tud kulturáltan viselkedni, az bejárhat a másik mosdójába, aki meg nem, az így járt. Tudom, tudom, kollektív büntetés, de logikus önvédelem is egyben. (a rend kedvéért: amúgy senki sem hívna rád rendőrt, max megbámulnának, vagy rád szólnának, hogy menj a sajátodba)
2018. aug. 21. 22:24
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

14

Hú de nagy a pofád.

2018. aug. 21. 23:09
 16/17 anonim válasza:
Nem zavar. Gondolom okkal van ott. Kezet mosna, vagy könnyítene magán. Elfér.
2018. aug. 26. 13:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Zavar. Mivel illemtudó vagyok túlságosan is, nem szólnék. Bár nem lenne rossz megkérdezni tőle, mi a fenét keres ott, de jogos lenne ráordítani is. A nők eléggé sokat tudnak dumálni, feleslegesen (lásd a 14.). Ilyenkor persze nincs szád, kérdező, hogy megkérj egy férfit ott a közelben, hogy nézzen be legyen szíves, mert szeretnél bemenni, de a női vécébe nem tudsz? És ha ő úgy látja, nincs bent senki, akit zavarnál, akkor mehetnél.
2018. aug. 27. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!