Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudnátok segíteni? Már nagyon...

Tudnátok segíteni? Már nagyon zavar

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyjából 4 éve tartós pattanási gondokkal küzdök. (19 éves srác) És ez már nem a kamaszkori dolgoknak mondható be, nagyjából 6 féle gyógyszer és legalább ennyi kenőcs után hozzátok fordulnék segítségért.

Miket ajánlatok a pattanásaimra? Milyen házipraktikák vannak rá? (fogkrém,szappan,méz kilőve)

Sajnos olyan,hogy egyszer eltűnik,egyszer megrengeteg van..nem tudom őket eltűntetni. Segíts!

2018. júl. 26. 16:52
 1/5 anonim válasza:
az arcod hideg vizzel mosd
2018. júl. 26. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem gondoltál rá,hogy esetleg valamilyen ételallergia áll a dolog mögött?
2018. júl. 26. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ezt és környékét

https://www.youtube.com/watch?v=2Ml_6n0xYoo

figyelj az étkezésedre, esetleg használj chlorellát, ami kiváló máj és vértisztító.

2018. júl. 26. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Roacutan volt már?
2018. júl. 27. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon az volt és csak pár éve múlt el, most vagyok 25. Alapból a kor az segít szerintem.

Amúgy nekem az vált be, hogy esténként, a zuhany alatt jó alaposan megmosom Dove krémszappannal. Langyos víz. Az is fontos, hogy ne túl sokáig áztasd magad a zuhany alatt! Továbbá napközben sose matasd az arcod, hajad ne lógjon oda. Moss rendszeresen hajat is, szerintem a sampon is befolyásolhat. Ha napközben zsíros, akkor papírtörlővel itasd fel, ne törölgesd, hanem itasd! Napközben ne mosogasd. Kerüld az izzadást, ha mégis akkor szapannal gyorsan mosd meg, de ne sokáig, mert a víz szárít és mégjobban zsírosodik, attól mégjobban kipattog. Plusz igyál sok vizet, és táplálkozz egészségesen. Kb ennyi hirtelen

2018. aug. 11. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!