A kutyatartók ennyire magasívből tesznek a másik emberre? Allergiás vagyok, ezt közöltem is, mégsem engedtek előre a liftel, amikor én hívtam, én voltam ott elöbb.
Tehát, ma amikor mentem fel a nagymamámért, senki nem volt a lépcsőházban, a lift a 10. emeleten volt. Hívtam a liftet, ami nagy lassan meg is érkezett. Benne egy kutyás hölgy, ő tartotta vissza sikáig valószíbnüleg a 10.-en a liftet. A nő int a kutyás barátnőjének, aki csak éppen beront a főbejáraton. Én közlöm hogy allergiás vagyok az állatra és szeretnék felmenni a nagymamámért.
Gyakorlatilag ÁTSÉTÁLT rajtam, beszállt a liftbe és a pofámra csukta az ajtót, kis vigyorral a képén.
Szerintetek kinek volt igaza? Nem nekem kellett volna előre mennem, amikor kb 10 percet vártam a liftre, amit a másik kutyás visszatartott, majd elöttem az a nő, aki csak épen megérkezett ment fel a 9.-re...
Sajnos a kutyatartóktól, nem ez a első problémás esetem. Ehez hasonló többszor is volt már... sőt, valaki az allergiám ellenére is rámakarta erőszakolni, sőt, amikor látta, hogy az autómat szerelem az utcán ( gyertya csere) direkt rámengedte, amikor közöltem hogy legyen szíves vigye innen, meg is sértődött...
Menj fel gyalog, legalább meg van a napi edzés.
10 perc alatt többször is felértél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!