Puszi közben miért kell a másik vállát megfogni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 18:40
1/4 anonim válasza:
Hogy hanyatt ne vágódjon a szájszagodtól.
2/4 anonim válasza:
Eddig el sem gondolkoztam rajta hogy miért lehet valószínű hogy mikor odahajolsz valakihez kissé ,,bedőlsz" megtámaszkodsz a vallán
#1 nagyon tetszett xD
3/4 anonim válasza:
Hát, attól függ. Ha egy idegent üdvözlök puszival, mondjuk első találkozásnál, akkor nem szoktam. De ha egy közeli ismerősről van szó, egy lánybarátról, akkor valahogy ösztönösen így köszönök hogy tényleg megfogom közben a vállát is. Ezt pont nemrég vettem amúgy észre, hogy abszolút nem tudatosan de évek óta így csinálom.
Szerintem ez a bizalom jele lehet, vagy hasonló, de egy ilyen apró érintés is sokat jelenthet, ha olyan a kapcsolat.
4/4 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. Az érintkezés egy bizalmi dolog, ami a testbeszédhez tartozik. Amúgy nem kell, fakultatív dolog, csak jól esik a másiknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!