Csendháborítás miatt kihívom a rendőröket. Mennyi időt kötelesek rászánni az ügyre?
Figyelt kérdés
Csendháborítás miatt kihívom a rendőröket, 5 percig itt vannak addig csend van, nem tudnak mit tenni, 10 perc múlva megint ricsaj. Ha maradnának 10 percet, szembesülnének a zajjal, de azt mondják, hogy nekik erre nincs idejük.2018. júl. 26. 17:39
1/8 anonim válasza:
10 perc múlva újra felhívod őket. A második vagy harmadik alkalom már fizetős a csendháborítónak.
2/8 anonim válasza:
A valóban komoly ügyekhez soha nem hívják ki a hekusokat, mind komolytalan, azonnal le vannak rázva
3/8 anonim válasza:
Mit jelent, hogy "fizetős" a
második alkalom ?
5/8 anonim válasza:
Mindenkinek joga van az esti időszak alatt a pihenésre. Alapvető jogod hogy nyugodtan pihenhess. Azaz jól tetted hogy kihívtad a rendőröket én is ezt csináltam.
6/8 anonim válasza:
először csak felszólítás aztán vagy őrizet vagy 50 000 ftos csekk
7/8 anonim válasza:
Ki kell hívni őket másodszorra is.
Hozzánk is hívták már ki őket buli miatt :) El is mondták, hogyha másodszorra is kell jönniük, akkor a tulajnak lesz bünti.
8/8 anonim válasza:
Én olyat hallottam hogy ha 3.-ra is ki kell jönni akkor le foglalhatják a "csend háborítást elkövető ezközt" Tehát ha ordítatod a zenét a hűtő méretű hangfalakon akkor viszik a francba hifivel egyeütt. Remélem nem írtam nagy baromságot ha nem így van megkérlek titeket hogy javítsatok ki jó lenne tudni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!