Baranyi kálmanné kérdése:
Szerintetek vannak rendes cigányok?
Figyelt kérdés
És milyenek ők?2010. jún. 19. 11:17
11/19 anonim válasza:
17.43. Akinek nem inge, nem veszi magára. ;) Ugyanez vonatkozik a gimis barátodra.
13/19 anonim válasza:
jó, de az állításod nem igazán hagyta meg ezt a lehetőséget.
14/19 anonim válasza:
Sajnálom, ha megbántottam az érzékeny lelkecskéd. Én ezt tényleg nagyon sok cigány alapján tapasztaltam meg. Mert ha még nem is volt 10 gyereke, hanem csak 3, akkor is rohant a segélyért, pedig amúgy nagyon gazdagok. Ez egy példa, hogy miért írtam a rafináltságot. Az aljasságot meg remélem nem kell magyarázni. Legközelebb majd odaírom, hogy tisztelet a kivételnek...
15/19 anonim válasza:
Természetesen vannak. De. Egy konkrét esetet tudok mondani, amit személyesen megismertem. Dolgozott - napi 8 órát, irodai munkában - mellette jogot tanult. Ennek az lett a következménye, hogy a szomszédai, ismerősei kinézték maguk közül, kiközösítették, mert nem olyan életvitelt folytatott, mint ők. Mint mondtam, ez csak egyetlen példa, nem akarok általánosítani, de ilyen is történik sajnos, húzzák vissza maguk közé, aki ki akar törni.
16/19 anonim válasza:
Na, ez a "rohan a segélyért.."
Ez inkább magyar vonás. Ha adnak, elveszi mindenki. Pláne, ha egyszer jogosult rá.. Ez nem Németország, h ciki segélyt kérni, v ciki kajajeggyel fizetni...
17/19 anonim válasza:
Én cigány suliba jártam.(Magyar is vagyok fehér is vagyok)
Az egész iskola utált engem csak azért mert Magyar és fehér vagyok kb 500-600 tanulóról van szó.És ebből a rétegből 1 db volt aki tényleg szeretett volna velem barátkozni és nem azért jött oda hozzám a szünetbe,mert meg akart érni.
Szóval van csak kb.minden 1000. cigány az ami PRÓBÁLKOZIK be illeszkedni és minden 10.000. az amelyiknek sikerül is és el éri az civilizált,kulturált emberek szintjét.
18/19 anonim válasza:
A 60%-os cigány arányú falunkban, ahol 4000 lakos van, kb. 5 rendes romacsalád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!