Miért nem veszik észre, ha megszólalok?
Figyelt kérdés
Gyakran baráti társaságban, mikor beszélgetés folyik, hiába próbálok bekapcsolódni, észre sem veszik, figyelmen kívül hagyják, hogy ép mondani akarok valamit. Elkezdem, de ők már másról beszélnek. Pedig próbálom hangosan, gyorsan mondani. Miért van ez? Ennyire nem figyelnek már egymásra az emberek, vagy valamit rosszul csinálok? Előre tudják, hogy unalmas, amit mondani fogok?2010. jún. 14. 15:31
11/12 anonim válasza:
Be kell kiabálni, hogy hallllllóóóó, épp beszééélek! Mást nem tudsz tenni. Meg nem parázni rajta.
12/12 anonim válasza:
A feleségem is ugyanilyen. Nagyon szeretem, de végtelenül unalmasan bír elmesélni még egy frappáns történetet is. Szóval akik a társaság nagy adomázói(sztorizgatást hívták így régen) nem véletlenül azok. Szerintem egy kis előadói vénával kell rendelkezni, hogy érdekes legyen amit elmondunk. Mondjuk nekem is mély, határozott hangom van, de biztosan sz@r lehet, ha nem figyelnek a mondókánkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!