Rajta van a bakancslistámon, hogy belógok egy random idegen lagziba és lealjasodok. Szerintetek lehetséges?
Nem akartál, persze, ezt épp te magad írtad:
"Belógunk páran és ott rendezünk egy bunyót. Na? :D"
Akkor mégis mit akartál ha nem verekedni?
Hogy te tönkreteszed pár embernek a lagziját verekedéssel és hogy majd engem ezért lelkiismeretfurdalás fog gyötörni, mert én boncolgattam a témát, ez a világ legszánalmasabb és legnevetségesebb érvelése.
Miből gondolod a gyermeki agyaddal, hogy engem terhelni fog ezért bármiféle lelki, jogi probléma, ha te ezeket megcsinálod?
:DDDDDDDD
Te iszonyat nagy zseni vagy!
Annyi baromságot írtál hogy egy betűt sem érdemes rá reagálni, de én mégis megteszem.
Hány éves vagy ennyi ésszel?12?Esetleg 14?
Hüly*gyerek, tudod te mi az a felbujtás?S mi az hogy másodlagos?Ki az elsődleges?
A verekedésről való beszélgetés mióta felbujtás h ú gyagyúkám?
Írhatnék még sokmindent, de minek, menthetetlenül hüly* vagy.Menj, idd meg a kakaót, amit anyu csinált, aztán feküdj aludni mert vége a szünetnek, reggel suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!