Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Rajta van a bakancslistámon,...

Rajta van a bakancslistámon, hogy belógok egy random idegen lagziba és lealjasodok. Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 21:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem akartál, persze, ezt épp te magad írtad:

"Belógunk páran és ott rendezünk egy bunyót. Na? :D"

Akkor mégis mit akartál ha nem verekedni?

Hogy te tönkreteszed pár embernek a lagziját verekedéssel és hogy majd engem ezért lelkiismeretfurdalás fog gyötörni, mert én boncolgattam a témát, ez a világ legszánalmasabb és legnevetségesebb érvelése.

Miből gondolod a gyermeki agyaddal, hogy engem terhelni fog ezért bármiféle lelki, jogi probléma, ha te ezeket megcsinálod?

2018. máj. 1. 20:27
 22/23 A kérdező kommentje:
Majd megmutatom a rendőrségnek ezt a beszélgetést, az ip-cím alapján elkapnak és mint másodlagos felbújtó fogsz ítéletet kapni attól függően, hogy mekkora balhét csinálok.
2018. máj. 1. 20:38
 23/23 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDD

Te iszonyat nagy zseni vagy!

Annyi baromságot írtál hogy egy betűt sem érdemes rá reagálni, de én mégis megteszem.

Hány éves vagy ennyi ésszel?12?Esetleg 14?

Hüly*gyerek, tudod te mi az a felbujtás?S mi az hogy másodlagos?Ki az elsődleges?

A verekedésről való beszélgetés mióta felbujtás h ú gyagyúkám?

Írhatnék még sokmindent, de minek, menthetetlenül hüly* vagy.Menj, idd meg a kakaót, amit anyu csinált, aztán feküdj aludni mert vége a szünetnek, reggel suli.

2018. máj. 2. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!