Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Minden osztàlytalàlk...

Minden osztàlytalàlkozòra elegànsan szoktak menni?

Figyelt kérdés
Nekem még nem volt osztálytalálkozóm, de mostanában 2 munkatársam is készülődik. Varratják a kosztümöt, intézik fodrászt, stb. Én ezen teljesen megdöbbentem. Mindig azt hittem, hogy ez egy laza program, hiszen osztálytársként farmerban, pólóban láttuk egymást, nem pedig kiöltözve. Nem is látom ennek értelmét. Ez mindenhol így van? És csak szerintem hülyeség?
2010. jún. 12. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az operabálba mentek. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Öltözz fel, ahogy jól esik.
2010. jún. 12. 20:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó! De nyilván, ha mindenki elegánsan megy, akkor ezt kell elfogadni, ez a szokás. Csak nem értem, hogy miért.
2010. jún. 12. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk vegyes volt. Volt aki olyan volt, amilyet te leírtál, volt aki meg farmerbe, pólóba ment (én is). A csicsás, fodrászos, puccos nők az egykori felületes, ostoba, diszkós "menőcsajok"-ból lettek... bár azt hiszem, ebben nincs semmi meglepő. Szépségversenyen érezték magukat, és nem az érdekelte, hogy mi történt a többiekkel, hanem az, hogy ők tűnjenek a legjobbnak, legszebbnek, stb. Én mondjuk ezen röhögtem, hogy valaki felnőttkorára is ilyen nyomi maradjon, de elhiszem, hogy van olyan, akit ez frusztrál vagy felidegesít.
2010. jún. 12. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!