Kövér lányok! Nektek be szoktak szólni?
Például az utcán.Velem régebben gyakran történt ilyen,legtöbbször persze 14-17 éves koromban.Ma mentem az utcán...erre egy srác odaszólt:fogynod kéne szerintem!!!...
a haverja rászólt hogy "fogd már be"!Ennyit hallottam.
Mi ilyenkor a teendő ? Ti visszaszoktatok szólni?Egyáltalán mért szólnak be?Egyszerűen nem értem!Ha van itt beszólogató,elárulhatná hogy miért csinálja.
Annyira rosszul esik...ráteszi az egész hétvégémre a bélyegét!...
19,5/L
Buta vagy, ha ilyesmit a szívedre veszel. Nem szabad másokkal foglalkozni, minden attól függ, hogy te jól érzed e magad a bőrödben.
Csomó fórumon látom, hogy linkelnek be képeket magukról, hogy hogy néznek ki. Itt persze kap az ember mindenfélét. "izmosodnod kéne, elég vastag a lábad, lóg a melled" stb.
Érdekes, az utcán nekem sosem szólnak be, hogy "izmosodnom kéne", pedig nem vagyok egy body builder. De ha be is szólnának, biztos nem venném magamra. Akinek nem tetszik, az ne nézzen rám.
Te vagy a hülye ha az "utca emberének" a véleményével foglalkozol!! Miért is érdekel téged egy olyan valaki véleménye akit az életben soha többé nem látsz??
Kinek akarsz megfelelni?? Ha sovány lennél akkor meg te lennén a "GIRHES!" Az ilyeneknek amúgy sem tudnál megfelelni mert tegyük fel hogy lefogysz , akkor majd beleköt a ruhádba,hajadba,füledbe,orrodba,lábadba.......
Nekem is pajzsmirigy alulműkődésem van kedves második...!
Látom nem értitek...felhívta rá a figyelmem hogy fogynom kéne?De kedves...legközelebb megköszönöm!Annyi undorító igénytelen tróger ember mászkál az utcán mégsem jut eszembe odaszólni hogy néha mosdj már meg te hányinger...!STB.
Harmadik!
Senkinek nem akarok megfelelni,maximum magamnak...de akkor sem tudom elfogadni hogy bántanak az emberek...sosem tudnék így mást...
Ki mondta hogy nem járok edzeni meg nem eszem egészségesen?...Attól még nem ez a legfontosabba z életemben épp elég más dologgal kell foglalkozzak!
nekem is pajzsmirigy alulműködésem van XD
és szerintem próbálj nem foglalkozni vele. Ha szépen felöltözöl és igényes vagy magaddal szemben, néhány plusz kilóval is lehetsz vonzó :) Az meg az ő bajuk, hogy annyira szánalmas életük van hogy csak ezt élvezik... de szerintem ne szólj vissza nekik, szépen sétálj tovább teljes tudatában annak, mennyire gyönyörű vagy :) Ha tényleg zavar az alkatod, sportolj, változtass az életmódodon vagy bármi, de ne azért kezdj fogyózni mert néhányan ennyire bunkók.
Egyébként velem ilyesmi - szerencsére - sosem volt, szóval valószínűleg nem tudom megérteni, mit érzel... a lényeg, hogy próbálj nem törődni velük. Vagy nézd az egész jó oldalát: a. ketten voltak, és az egyik normális volt. b. lehet leragadt az ovis szinten, és mivel a teltebb típus jön be neki, így udvarol :D
Nem kell visszaszolni, haverja mar megtette a vedelmedre. Ugy latszik egy kicsit tanultam kulturaltabb volt.
Miert szolnal barmit is vissza parasztoknak?
nemtudom,legszívesebben odamennék hoogy a jó kurv@ @nyád te paraszt és megütném!
de sajna ennél kulturáltabb vagyok.
csak ha nem szólok vissza mintha nem védeném meg magam.
Szia!
Velem marhára kiszúrt az Élet. Az összes felmenőm teltebb volt, a pajzsmirigyemmel is gondok vannak. Elmentem thai box-ra, hogy ne egyedül mozogjak, és meg tudjam magam védeni. Az első edzésen eltört a bokám, a doki szerint nagyon gyenge...
Állandóan beszólogatnak, pedig tényleg csinosan öltözködöm, és sokan mondják, hogy el sem tudnak képzelni vékonyan.
A legdurvább beszólást a munkahelyen kaptam. Odajött egy nagyon vicces fiúkákból álló kisebbségi banda, hogy "Mi volt ma a legelőn te tehén?" Nem szoktam reagálni a beszólásokra, de éppen rossz napom volt, és elszállt az agyam. Rávágtam, hogy "Anyád azt mondta, menj haza vacsorára."
Itt jött egy kis fenyegetőzés, hogy megvár kint és megbánom, bla bla bla, én meg rávágtam, hogy ne, itt és most. Utólag nagyon megbántam, f.stam is rendesen hazafelé....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!