Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kövér lányok! Nektek be...

Kövér lányok! Nektek be szoktak szólni?

Figyelt kérdés

Például az utcán.Velem régebben gyakran történt ilyen,legtöbbször persze 14-17 éves koromban.Ma mentem az utcán...erre egy srác odaszólt:fogynod kéne szerintem!!!...

a haverja rászólt hogy "fogd már be"!Ennyit hallottam.

Mi ilyenkor a teendő ? Ti visszaszoktatok szólni?Egyáltalán mért szólnak be?Egyszerűen nem értem!Ha van itt beszólogató,elárulhatná hogy miért csinálja.

Annyira rosszul esik...ráteszi az egész hétvégémre a bélyegét!...

19,5/L

2011. okt. 28. 12:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia nekem is beszoltak joparszor, tinikoromban volt rajtam ugy 10 kilo plusz. Volt h sirtam is borzalmas erzes. Egyszer kialltam magamert es olyan jol esett. Az illeto nem tudott egy szot se szolni csak tatott szajjal hapogott. Perze ez nem azt jelenti h a kovetkezo ilyen szituban tudtam reagalni. Engem annyira meglep h valaki ismeretlenul ilyen roszindulatu. Tudom nem kene magamra venni de hat ott vagy tizen valahany evesen tele ketejekkel. Oszinten szolva ha most valaki beszolna h milyen undoritonak talal valoszinuleg beolvasnek de ettol fuggetlenul rosszul esne. Kedves kerdezo nem hiszem h mi ezen tudunk valtoztatnisem a bunkokon sem azon h ez hat rank.
2011. nov. 5. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!