Mit tehetek ha dohányoznak a lépcsőházban?
Figyelt kérdés
Elvileg tilos a lépcsöházban bagózni, mégis egyre többen ide szoknak a többi emeletről is a mi szintünkre. Szóltunk már érte de hiába. A közös képviselő se törődik semmivel. 1 hónap múlva meg lesz a kisbabám, nem szeretném mindig a bagószagon keresztül átvinni.. mit tudok tenni hogy ne itt dohányozzanak?2018. febr. 28. 17:43
11/11 anonim válasza:
Na és mit lehet tenni, ha minden egy vonaton történik a kerékpárszállító kocsiban?
A vonaton már régóta TILOS bagózni, mégis aki nem bír magával rágyújt, és rendszerint a kerékpárszállítóban. Direkt azért megy oda be, de nincs nála bicikli. Én meg aki a biciklim miatt vagyok ott, szenvedhetek. A biciklit nem hagyhatom magára, volt, hogy már megbütykölték, amikor beültem a második kocsiba út közben...
A kalauz ritkán van épp ott, de ha ott van is... Ezek az alpári bagósok sokszor lefizetik a kalauzt, aki hagyja őket bagózni. Pl ha jegyet vesznek tőle a vonaton, akkor nem ad ki jegyet, de zsebre elteszi a jegy árát. Cserébe bagózhatnak...
Nos én megértelek
Ezek ellen nehéz bármit is tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!