Mit tehetek ha dohányoznak a lépcsőházban?
Én többször szóltam, nem segített. Bár nálunk a szomszéd volt a hunyó.Nagyon durva cigiszag jött át tőle, sokszor kiült a lépcsőre és ott szívta, az ajtón mellett van közvetlen.
Vettem egy olyan kis poroltót amit kocsiba lehet kapni.. tescoba 1-2 ezer. Na azzal elvettem a kedvét, utána kérvényeztük a füstjelzők ellenőrzését, kiderült ott pont nem volt jó.
#1 hülyeséget ír: ki se jönnek.
Kérdezőnek: odamész és szépen leöntöd egy pohár vízzel.
Ha elkezd tombolni közlöd: EZT nem tiltja a törvény, ha nem tetszik neki, feljelenthet.
4 lelőtte a poénomat, de nem baj:).
Esetleg a tűzoltóságnál lenne érdemes próbálkozni, akkor legalább a kk. is komolyabban venné a dolgokat.
Ha az adott pillanatban "épp" érződik a cigifüstszag, akkor talán elég bizonyíték, hogy nem képzelgésről van szó, így figyelmeztetés, rossz esetben bünti - szerintem.
A figyelmeztetés egy hatóságtól talán hatásos lehet a kk.-nak.
Elég bizonyíték az hogy kinnt van egy hamutál, és hogy kényelmes legyen még székek is.. az egyik öregasszony meg a villanyórához dugdossa el a cigijét.
Névtelenül be lehet jelenteni nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!