Valaki : kérdése:
A lépcsőházban tartózkodásra van valami szabály?
Figyelt kérdés
A barátnőmet van,hogy bekísérem a lépcsőházba,és ott még beszélgetünk egy pár percet halkan, főleg télen, vagy ha rossz idő van.
tényleg halkan beszélünk, és ő abban a lépcsőházban lakik a 3.emeleten.
De már harmadszorra fordult elő,hogy egy arra járó szomszéd szólt,hogy mit keresünk ott,meg ilyenek.
Tilos lenne ott tartózkodni halkan pár percig?
2015. márc. 31. 20:34
1/7 anonim válasza:
Nem tilos. Csak hangoskodni nem lehet.
2/7 anonim válasza:
A barátnőd ott lakik, tehát közölheti a kiváncsi lakóval, hogy köze nincs hozz.
3/7 anonim válasza:
Nem tilos,sőt joga van hozzá,ha abban a házban lakik.
4/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem értettem én sem. Ráadáásul már 10 éve ott laknak. És mindig figyelünk hogy halkak legyünk.
Köszi a válaszokat,ezek szerint nem csináltunk semmi szabálytalanságot
2015. márc. 31. 21:06
5/7 anonim válasza:
Vannak lépcsőházak, ahol meglehetősen aprólékos házirendet szabott meg a lakógyűlés vagy a tulajdonos, és bármily szokatlan, de tényleg vannak lépcsőházak, ahol nem szabad "tartózkodni" csak "áthaladni" vagy "közlekedni". Én is laktam ilyen helyen egy ideig, de ott ilyen miatt nem szólt be senki.
6/7 A kérdező kommentje:
Én néztem,náluk nincs sehol kifüggesztve szabályzat.
2015. márc. 31. 21:43
7/7 anonim válasza:
szabály lehet, hogy van, de törvény nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!