Hogyan, milyen módszerrel tudom pokollá tenni a felső szomszédom életét?
Nos, nekem ugynez a probléma áll fönn a fölöttünk és az alattunk lévőővel is. A fölöttünk lévővel szerencsére nem olyan durván. Az alattunk levő irdatlan hangosan hallgat zenét, ill. játszik a szmítógépen, és nagyon dönget a basszus, nagyon hiperszuper hangcuccai lehetnek. Szóval hiába verem a radiátort, egyszerűen nem hallják meg.
Hiába csöngetek, nem mindig nyitnak ajtót, mert nem hallják. Szóval beszéltem velük, többször is, egy napra lehalkultak, aztán ugyanonnan folytatták. Tehetetlen vagyok, szóval csak annyit teszek, hogy mindannap odaköpöm az ajtajukra, a dühömet.
Mi is jartunk igy, semmit se ert az egesz, barmit is tettunk!
Bekopogtunk, szepen kertuk, csunyan kertuk, falhoz kentuk, rendort hivtunk, fenyegettunk, semmi sem ert semmit:
Aki taplo, az ellen hiaba is teszel barmit, csak a sajat idegeid banjak.
Termeszetesen az o szomszedaiban full suket oregasszony meg ilyenek voltak, akiket igy nem zavart a project...
Elkoltoztunk, most nagyon szuper minden.
udv: Egy volt panelpatkany... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!