Illik lenyalni a kávéskanalat egy kávézóban?
Figyelt kérdés
Imádok kávézni /kávézóba járni. Egyik barátnőm rászólt a mi nap, hogy nem illik lenyalni a kanalat, csak úgy kávésan le kell tenni a csészealjra. Nem tudom, így van ez?2018. febr. 18. 22:40
2/14 anonim válasza:
Én ki szoktam kanalazni a tejszínhabot a pohár aljáról. A saját kiskanaladat a legszigorúbb etikett szerint is nyugodtan nyalhatod.
3/14 anonim válasza:
Nem tudom, van e erre illemszabály. :D Ha kérsz egy habos kapucsínót, akkor amúgy is a kiskanállal eszegeted a tetejét, akkor nyilván 'lenyalva' teszed a kanalat a tányérra. :D Én csak kávét szoktam inni, még sosem jutott eszembe, hogy keverés után leszopogassam a kiskanalat, mielőtt lerakom. :D Akkor szólnék rád, ha feltűnően csinálnád és összenyálaznád a kanalat, cuppognál vele meg ilyenek.
4/14 anonim válasza:
Akkor zavarna ha feltűnően nyalogatnád.
5/14 anonim válasza:
Hát nemtom szerintem egy kávézóban nem az hogy nem illik hanem fura hogy szopogatod a kanalat mert az csak arra szolgál hogy kavard vele a cuccot. Ez ilyen sznob izé de akkor is. Ez kb olyan mint amikor valaki a buszon sminkel vagy bemész egy puccos butikba munkásruhában xD
6/14 anonim válasza:
Ha csak megkevered a kávét, akkor nem illik lenyalni. HA a kiskanállal eszel valamit - kávéhabot -, akkor sem lenyalod, hanem kieszed belöle azt, amit eszel.
8/14 anonim válasza:
Nyugodtan lenyalhatod.
Csak a csészét ne nyald ki.
Azt húzd le.
9/14 anonim válasza:
Hogy mikor mi illik? Megnézném azt a barátnőt...
Nyald le nyugodtan. Majd ha kékvérű arisztokrata családnál kávézol, ott nem teszed..viszont arra ügyelj, hogy kézcsókra ne a jobbkezed nyújtsd, mint a barinőd..
10/14 anonim válasza:
Valoszinu kozonsegesen tetted es kinos volt azert szolt rad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!