Gyulán melyik kávézóban lehet kávét elvitelre venni?
Figyelt kérdés
Sok embert láttam kis fedeles kávés-papírpoharakkal sétálni, de nem szívesen mennék be minden kávézóba körbekérdezni. Nem tudja valaki? (Biztos hogy nem a hambibár az)2009. nov. 15. 14:21
1/6 anonim válasza:
Mi volna, ha telefonon kérdeznéd meg őket? Akár itt az interneten is rákereshetsz a nevükre, tel.számukra.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is keres utána neten vagy kérdezd meg az ismeröseidet!
3/6 anonim válasza:
Azt nem a hamburgeresnél veszik?
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem fontos, hogy telefonálgassak :) Kicsi kávézókból van sok, nem hiszem hogy foglalkoznának az internettel!
Ismerősök sem tudják sajnos.
Gondoltam hátha tud valaki valamit :)
Nem a hamburgeres
2009. nov. 15. 16:43
5/6 anonim válasza:
Sezrintem egyszer kérdezz meg egy papírpoharas kávéval sétálgató embert, hogy hol vette :)
Egyébként nálunk (Kecskeméten) egy pékségben lehet ilyet kapni, szóval nem biztos hogy kávézóból van :)
6/6 anonim válasza:
A Jókai úton az Occsó Kocsmában ott adnak ilyeneket ismerem a pultost hivatkozz rám . Nagyon szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!