Szerintetek ez ciki lenne?
Szeretnék magamnak venni valami komoly, drága, márkás parfümöt. Holnap megyek a Müllerbe szaglászni és arra gondoltam, hogy viszek magammal egy tollat, hogy a teszcsíkokra ráírjam a parfümök nevét (mert legalább 30-40 félét ki szeretnék próbálni), hazahoznám a tesztcsíkokat és akkor itthon el tudnám dönteni, hogy melyiket is szeretném megvenni a sok közül.
Szerintetek ciki lenne, ha egy órán keresztül parfümöket fújnék a tesztcsíkokra, ráírnám a nevüket és úgy mennék el az üzletből, hogy nem veszek semmit?
Valamint 5-6-7 szagminta után te sem fogod érezni az illatokat.
Inkább több alkalommal látogass el a Müllerbe.
Nem ciki.
Viszont mikor én évekkel ezelőtt a karácsonyi ajándékot akartam venni iylen illatszerboltban és bent voltam a haverommal pár órát szaglászni, kifele a droid jött, hogy mutassam a táskám. :D
“Szerintetek ciki lenne, ha egy órán keresztül parfümöket fújnék a tesztcsíkokra,”
Szerintem kiküldenének a boltból. Nem játszótér, ahol mindennel kedvedre szórakozhatsz, az tiszta pazarlás nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!