Ciki többször visszamenni egy helyre kuponnal? (pl. fodrászhoz, masszázsra)
Pl. egy fodrászatnak évek óta folyamatosan vannak kuponjaik 70-80%-os kedvezménnyel.
Már többször vettem, és az utóbbi két alkalommal arcról megismert a fodrász. Cikinek éreztem, hogy már megint kuponnal vagyok ott. Az eredeti ára a vágásnak 15 - 16 000 Ft lenne...
Nem ismerem a fodrászatot, hogy kapsz-e ott valami extrát, de az árak alapján elképzelhető, hogy mindenki csak ilyen kuponokkal jár oda.
Mint mikor a cipő nem kel el 10 E-ért, akkor a 10 E fölé odaírják pirossal áthúzva, hogy 20 E, és ekkora árleszállítás láttán már megveszik 10-ért.
Köszönöm a válaszaitokat :)
Egy bő fél év elteltével visszamentem (ismét kuponnal), jót beszélgettünk a fodrásszal, úgyhogy rákérdeztem a dologra. Azt mondta, hogy csak kuponos vendégeik vannak, úgyhogy nem kell rosszul éreznem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!