Hogyan mondjam meg a szomszédnak? Nem akarom megbántani.
Vazzze! Rendelj neki egy toy-toy mobil-Wc-t és tanítsd meg a használatára.
Meg aztán milyen macska az amelyik szarás után nem mos kezet??
Amúgy irigylem a gondjaidat.
Esetleg nem jutott még eszedbe, hogy össze is lehetne szedni??
(És nem csak a seggedet növesztenéd ezután unalmadban?!)
Az a növény nem rossz ötlet. Szerintem ha szólnék neki, pont ilyen balhé lenne, mint amilyent itt egyesek szítanak, amit nem akarok, mert alapvetően baromira nem kötöszködni akarok. Aki macska mellett nő fel, annak megvan a megfelelő immunitása a macsek által hordozott gyönyörű betegségek ellen, hát nekem terhesség alatt is azt tanították, h kerüljem el a cicákat. Egyébként szeretem őket, de a gyereket jobban. Különben meg sztem a sz.rt szedje össze az, akié az állat, vagy tegyen oda egy almot, nagyon egyszerű úgy macskát tartani, hogy nem kell utána takarítani és nem (csak) az ő lakásában közlekedik. De majd annak, akit annyira kiakasztott az, hogy engem zavar a kaka látványa meg a legyek, annak szívesen odatennék néhány rakás kutyakakát vagy valami guszta dolgot minden nap az orra alá, azt nézegesse. :DDD
Minden esetre intelligens válaszokat várok azoktól is, akik nem értenek velem egyet, nyilván azért indítottam a kérdést, hogy választ kapjak rá, sajnos nagyon sok a bunkó válasz, meg 1-2 ember írta, h szóljak neki, de ebből még mindig nem derül ki, hogy hogyan lenne helyes cselekedni, a bunkó válaszokra nem tudok adni.
Különben sztem meg az a macskagyűlölő dög, aki agyoncsapja meg élve eltemeti a kiscicákat, na azokat tényleg agyon kéne csapni, nem az, aki nem tűri meg, hogy a lakásába bemenjen vagy az orra alá nyomjon. Sajna olyan gyep van nálunk, ahol nem tud szegény kaparni. Nekem is volt cicám és kultúráltan tartottam. Fogadok, ha azt mondanák a szomszédba, vegye be a lakásába, kiakadna. Egyébként annyira nem kell sajnálni, mert nem csak a mi közvetlen szomszédunk eteti, hanem a szomszéd házakban is, tehát sztem több kaját kap, mintha egy helyen tartózkodna. Csak sajna nagyon ide szokott.
tessék, ez az én bajom. Gondoljátok, a szomszéd beoltja meg féregteleníti?
Tudod, ha az én erkélyem alá odaraknál egy rakás kutyakakát vagy magad sz..rnál oda, és ez engem annyira zavarna akkor venném a fáradtságot fognék egy seprűt lapátot és összetakarítanám vagy egy macskalamot kiraknék. De biztos nem nézegetném naponta.
Nem tudom, hol és milyen körülmények közt élsz, de ahol az erkély alatt kaki van és döglegyek tanyáznak és kóbor macskák másznak be az ablako, hát lerohadt egy putri negyed lehet. És annak az embernek is minimum furcsa a hozzáállása, aki ilyen körülmények közt él. És nem is próbál változtatni. Mert ez nem pénz kérdése, hanem az igényszinté.
Egyébként pedig a macska terjesztette betegség a toxoplazmózis csak terhesség alatt veszélyes, ha még estél át rajta, amin ilyen élet körülmények közt csodálkoznék.
Akkor szagolgasd te szerencsétlen idegbeteg anyuka! Óvjad a gyereket a széltől is... A makacsságodba dögölj bele. Itt dögözöd szerencsétlen állatot, de olyan gyáva vagy hogy élőben nem mert szólni annak akinek kell....
3 kutyám van, nem túlzottan hat meg a kaka látványa, felszedem ha zavar oszt kész, nem vagyok ilyen makacs, korlátolt és buta mint te. :)
1. előrebocsátanám, hogy szerintem a "macskaveszély" túl van lihegve - de mivel édesanya vagy, nem várom, hogy ezt elhidd.
2. az viszont mégiscsak érthető, hogy nem rajongsz a macskasz*ért és azt is, hogy nem szereted, ha bejár a lakásba egy idegen állat (idegen ember is zavarna, gondolom, és azt rögtön mindenki megértené...).
Én azt hiszem, első lépésben tényleg eltakarítanám párszor, és aztán elpanaszolnám a szomszédnak, hogy nem igazán élvezem ezt a tevékenységet, és hogy nem lehetne-e, hogy kitesz neki egy macskaalmot és megpróbálja rászoktatni, vagy nem tud-e más megoldást, amivel el lehetne érni, hogy ne az én ajtódba rondítson... mert ugye én is szeretem az állatokat de pont azért nem tartok itt és most éppen mert nincs energiám takarítani utána és különben is a gyerekem satöbbi... meg hogy nem lehetne-e valami bolhanyakörvbe és hasonlókba esetleg közösen beruházni, a babára való tekintettel...
(amúgy a szúnyogháló tényleg csodákra képes ;))
Ha netán már ez is hisztit vált ki, akkor nem vesztettél sokat a barátságával :((.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!