Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan mondjam meg a szomszédn...

Hogyan mondjam meg a szomszédnak? Nem akarom megbántani.

Figyelt kérdés
A környékünkön nagyon sok a kóbor macska. Egy társasház földszintjén lakunk, mindkettőnknek franciaerkélyje van. Pár hónapja elkezdték etetni az egyik cicát, ide is szokott. Azzal még nincs is gond, de épp az én erkélyem alá kakál. Tehát akármikor megyek ki az erkélyre egy kis friss levegőt szívni, mindig macskaf.ssal szembesülök, hol itt, hol ott, amiket jól megtermett dagadt legyek másznak boldogan. Bámulom a macskaizét, ja, van, hogy bejön a macska a lakásunkba, arra meg már nem is merek gondolni, hogy ezek a legyek be is jöhetnek a lakásba. És van egy 8 hónapos babám, akit nagyon féltek.
2010. máj. 30. 18:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
Én megmondanám neki, nem érdekelne, hogy besérül rajta vagy nem!!!
2010. máj. 30. 19:07
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
a macskák nem elkaparják a piszkukat?
2010. máj. 30. 19:21
 3/22 anonim ***** válasza:
56%
A madarakat nem tiltod le a ház fölül mert azok is kakilnak? -.-" Ha nem tetszik szedd fel aztán kész. A gyereked nem fog belehalni hogy a 100 méteres körzetébe megy egy macska. A macska mindehova megy, nem tudod megállítani. Ilyen állat. Ha nem tetszik ne lakj ezen a bolygón.
2010. máj. 30. 19:28
 4/22 anonim ***** válasza:
57%
Ja és tipikusn az nyukák rögeszméje, hogy a gonosz macska mindenhova oda pisil is kakál, és tele van vele a kert, és hogy csak hozzájuk jár. Kicsit sem túlozzák el, ugye?:) Mi mindig is kertes részen laktunk, mindig voltak macskák de én kakával csak akkor találkoztam ha beteg volt az állat és nem bírta visszatartani... -.-"
2010. máj. 30. 19:29
 5/22 anonim ***** válasza:
26%
Le lehet pontozni, k..vára nem érdekel!Igenis szólnék a szomszédnak, akármennyi elvetemült macska fanatikus nyomkodja a lefele ujjat a válaszomra!Igenis szóljál, én szóvá tenném!Amúgy meg nem hiszem, hogy egy macska egy társasházba való!
2010. máj. 30. 19:51
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát ez a macsek nem kaparja el sosem. :) És azt hiszem, jogom van ahhoz, hogy ne sétáljon be a lakásba az erkélyen keresztül. Én amiatt aggódom, hogy behoz valami férget vagy mit tudom én, azért a babákra nagyon veszélyesek a macskák. Meg nem szívesen nézek szembe reggelente a jó adag macskaf.ssal, amikor kimegyek meginni a kávémat, talán ehhez is van jogom, nem? Csak marhára nem szeretnék semmilyen konfliktust. Mert tudjuk, milyen az emberek egója, ha vki szól vmiért, azt rögtön támadásnak veszik. Főleg ha még imádja is a kedves állatot. Non-szensz, hogy ki-be mászkál az a dög, meg a többi is.
2010. máj. 30. 21:16
 7/22 A kérdező kommentje:

mármint hogy a többi dolga

gondoltam, szólok a közös képviselőnek, de akkor meg nem állok a szomszéd elé, az olyan alamuszi dolog, nem?

2010. máj. 30. 21:19
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni valami növényt amit nagyívben elkerülnek a cicák.Nézz utánna szrintem és próbáld ki.Vagy állatkereskedésekben lehet kapni macskariasztó szereket.Nem ártalmas a cicának és a babának sem.
2010. máj. 30. 21:30
 9/22 anonim ***** válasza:
12%

Ja és akkor mi lesz? A macska szépen repül te meg élsz tovább boldogan és lszrva hogy egy állatnak rossz lett miattad?

Már bocs de szerintem még egy gyerek sem halt bele egy macskába. Én is macska mellett nőttem fel, sőt szerintem az idősebb emberek mind! És mégis itt vannak. Az ajtót meg csukd be aztán ennyi, nem tud bemenni.

Engem is zavar egy csomó dolog de nem lehet minden úgy ahogy az ember kivánja. Te vagy a dög, te hülye állatgyűlölő tudatlan, a te kölyködből is ilyen állatfóbiás, kínzó lesz anyucinak hála. :) Ahelyett hogy segítenél a rászorulókon!

2010. máj. 30. 21:37
 10/22 anonim ***** válasza:
54%

Mondjuk bennem is felmerült mekkora macska lehet az (mégha nem is kaparja el) ami akkorát sz.rik, hogy azt bámulni lehet egy földszinti erkélyről meg a jól megtermett dagadt legyeket? Hol élsz te, valami mutáns telepen?

De ha téged ez annyira zavar, az nem jutott eszedbe, hogy fogj egy kesztyűt egy zacskót és összeszedd? Inkább bámulod a sz.rt és a legyeket? Meg miért nincs az erkélyajtódon egy szúnyoghálós ajtó? nem egy nagyösszeg pár ezer forint és azon nem tud bemenni sem a macska sem a légy a lakásodba.

Igénytelen egy teremtés vagy hallod, nem a macskától kell félteni a gyerekedet.

2010. máj. 30. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!