Egy nap hányszor illik köszönni?
Figyelt kérdés
Itthon vagyok,de anya akár hányszor megy el és jön vissza mindig köszön.Van hogy egy nap ötször is.Ez normális?2017. aug. 27. 08:01
1/7 anonim válasza:
Normális. Ezen megütközni nem normális.
2/7 anonim válasza:
Normális. Ha elmész vagy megérkezel valahova, illik köszönni.
3/7 anonim válasza:
Normálisnak normális, de én sem értem ezt az állandó köszöngetést. Valamiért nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget, mint a többiek (attól még szoktam köszönni, de szerintem is fölösleges egy nap 3-szor vagy 5-ször köszönni). Ha valami van és nem találnak személyesen, akkor a telefont feltalálták már.
4/7 anonim válasza:
Akikel együtt élsz szereintem se fontos napi ötször köszönni, olyankor köszönök nekik mikor elmegyek vagy ha egész nap nem vagyok otthon amikor megérkezek.De ha mondjuk sétálni megyek a természetbe, átmegyek a szomszédba vagy boltba akkor nem mindig szoktam jelentkezni sem vagy annyit mondok mindjárt jövök.Dolgoztam olyan vendéglátóiparszerü helyen-ahova nahyjából mindig ugyanazok az emberek jártak be.Egyszer köszöntünk egymásnak mikor jöttek és mentek el,utána már nem mikor kb.5x jött be ugyanaz a személy.Ha zárásig maradt akkor elköszöntünk egymástól.
5/7 anonim válasza:
Utolsó: hát nem tudom, nekem mindig alap volt, hogy ha elmegyek bárhová, akkor szólok a velem élőknek, akkor is, ha 10 perc múlva jövök. Nem muszáj köszönni, de azért megmondom, ha megyek valahova.
6/7 anonim válasza:
Azt mondom én is,de ha mondjuk nem egy helységben vagyunk hanem kint vannak a hatalmas kertben és csak átugrok a szomszédasszonyhoz akkor nem szoktam szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!