Hányszor illik menni ebben az esetben?
Ausztriában élek a kis családommal. 3-4 havonta szoktunk haza menni kettő hétre, és ilyenkor az én édesanyáméknál húzzuk meg magunkat, mert ott van egy erre alkalmas szoba, és nem túrjuk fel senki életét.
a 14 nap alatt hányszor, mennétek ti az anyósotokhoz?
Mennyi az ideális?Egymás mellett lévő város.
Az én édesanyám meg az anyósom nem szólnak egymáshoz, mert össze vesztek, így az anyósék nem tudnak "hozzánk" látogatóba jönni.
Az biztos, hogy a gyerekeitek azt a példát kapják most, hogy: "a párom szülei nem fontosak, nem tisztelem bennük azt, hogy a páromnak a szülei, a gyerekeinknek a nagyszülei, akik nem lennének, ha ők nincsenek.
Két havonta egyszer azért elmennék én is velük.
Azon lennék, hogy a szülők is megbékéljenek egymással, de ha ez nem lehetséges, a páromra és a gyerekeimre való tekintettel tartanám velük a kapcsolatot.
Ugyanis az épül be a gyerek személyiségébe, amit mintául kap,s lehet, hogy a saját gyerekedtől kapod egyszer vissza azt, amit az ő nagyszüleivel csináltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!