MSZP-Fidesz weboldal, megszámoltam hányszor szerepel a ellenfelük neve rajta. Hát meglepő. Vagy mégsem. Így illik ezt csinálni szerintetek? Ezek ízléses és sokat mondó lapok lennének?
Mire kell egy weblap? Információjuttatásra.
A Fidesz oldalán kb 15-20x szerepel az MSZP szó, az mszp oldalán csak 10-12x.
Igazából elgondolkodtam, végülis az emberekhez a saját szintjükön kell szólni lehet nem?
De megvallom reggel a metropolban is majd elröhögtem magam amikor egyik oldalon a Fidesz hatalmas mszp-t ócsároló hirdetése jelent meg, a másik oldlaon pedig az mszp-é.
Magában már az is vicc, hogy az ország gazdasága és társadalma egy megroppant állapotban van, és sem az MSZP sem a Fidesz nem a válaszokkal vagy a mikéntekkel van elfoglalva hanem azzal hogy ki mit tett tönkre.
Ennek egyenes értelmezése, hogy lesz@rják az országot vagy a társadalmat, és csak a hatalom érdekli őket.
Ismét csak a hazugságok, hiszen nem felhatalmazást kérnek, hanem szavazatokat akarnak összehazudozni maguknak. Én megértem a politikát, de ideje lenne felnőttként kezelni a társadalmat és valóban egy irányt kijelölve haladni. Nem Orbánt vagy Mesterházit hatalomra juttatni, hanem egy programot ami megoldja a helyzetet, ami ellen nincs apelláta ha a többség elfogadja.
Na ezt nem látom, amiből szerintem baj lesz!
Ez azért nem teljesen igaz!
Nézd meg hogy kinek van programja, ki mond ajánlatot, mutat alternatívát!
Mindenki szidja a másikat, csak van akiket alap nélkül rágalmaznak mert valami rosszat ugye mondani kell, és van akit a teljesítménye alapján.
"az átlagember nem olvassa el a programot,"
Milyen programot???? Van mostanában egyik pártnak is programja? Pl. 4 évvel ezelőtt egyik pártnak sem volt már konkrét programja :((( ...csak annyi hogy folytatják.
8 évvel ezelőtt még-még voltak programok-pontok, amiket még-még hangoztattak, de sajnos vagy én emlékszem rosszul, vagy tényleg nem volt semmi program meghirdetve (4 évvel ezelőtt) csak egymás pocskondiázása volt a stratégia...vagy talán már félnek, hogy nem tudják majd tartani, ha mondanak valamit? Az hogy egy pártnak az legyen a célja, hogy eltörlik az örökösödési illetéket (pártállástól függetlenül), hááát a 4 évre tényleg nagy teljesítmény.... :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!