Szerintetek egy albérletbe hányszor "illik" vendéget fogadni?
Például, ha átjön egyikünk párja. Az hányszor "megengedett" egy héten? Ott alvás hányszor?
Kis lakásról van szó, két ember bérli.
Ahányszor jól esik. Az ott alvás is ahányszor jól esik, de arra figyelj, hogy ha ott zuhanyzik a párod és közösen főzőcskéztek sokat, akkor kicsit vegye ki a részét a közösből.
Egyébként a legjobb ezt tisztázni a lakótársaddal. Én eddig akárhol laktam, sehol nem problémáztak, ha vendéget fogadtam.
Hát ezt a másikkal kell megbeszélni.
Szerintem heti 1-2.
Anno ismerősnek adtam ki szobát. Heti 1-2 alkalmat engedtem neki, hogy jöjjön a pasija. Amikor ez "véletlen" felment háromra első alkalommal nem szóltam, de a következőnél megkérdeztem, hogy mennyit szeretne befizetni a rezsibe. Jajj hát csak három nap volt, az nem olyan sok.. és tényleg nem sok. Ugyanakkor nem ez volt a megállapodás. Számomra ott ugrott a szavahihetősége mindkettőnek, úgyhogy megkértem őket, keressenek mást, akivel packázhatnak.
Tehát ha oda jár "bármikor" meg "ahányszor tetszik" akkor a főbérlővel és a másik bérlővel is illik megbeszélni és -szükség esetén- módosítani a fizetési feltételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!