Keskeny szájú üvegből, illetve fémdobozos üdítőből hogy illik inni?
Sok gyerekital keskeny szájú, a Kubunak is van ilyen pattintós kupakú műanyag palackja. Az egész szánkkal rá kell cuppanni, vagy csak az alsó ajkunkkal? :)
Mert normál palacknál nem illik mindkettővel. De a kubusnál elég kényelmetlen lenne úgy, szerintem nem is lehet. Viszont ha mindkét ajkamat ráteszem a palack szájára, akkor nem megy vissza a palackba a kajamaradék meg a nyál?
Dobozos italoknál (3decis kóla, energiaital) hasonló a helyzet, ott is egész szájjal tapadunk a nyílásra. Arra van valami trükk, hogy ne menjen vissza semmi? Főleg ha másvalaki is szeretne utánam inni a dobozból.
úgy szokás inni h a felső ajkad legyen hely a levegőnek a palackba/dobozba menni, így egyszerűbb, ha meg az egész száddal rácuppansz és öntöd magadba akkor több levegőt nyelsz és könnyebben leöntöd magad
amúgy te vagy a pohárbólivós kérdező?
Enni nem illik sétálás közben.
Alsó ajakkal, ahogy leírták.
Nem mindenki hord kulacsot magánál meleg időben.
Asszem igen :)
De a Kubu italnál nincs is hely a felső ajkamnak. Olyan kicsi a nyílás. Lehet, én csinálom rosszul.
Nem teljesen olyan mint egy kulacs, de egy ilyenre rá lehet egész szájjal cuppanni? :) Mert nekem csak úgy kényelmes :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!