Mennyi pénzt illik adni a barátnőm húgának ballagásra?
Figyelt kérdés
Barátnőm Huga meghívott a ballagására.Mennyi pénzt illik ilyenkor neki adni?Mindenképpen ezt akarok neki adni.
köszi a válaszokat
2010. máj. 22. 12:49
21/40 anonim válasza:
Akkor már legalább csináltass egy csokrot aminek a szirmai pénzből állnak. (pl ezresekből) A barátnőm ilyet kapott, mondjuk az ő csokrába összesen 20 ezer volt, úgyhogy érdemes inkább 500 asokkal mert te úgysem adsz annyit.
23/40 anonim válasza:
5000ért is kaphat már telefont...mondjuk előfizetésest
24/40 anonim válasza:
Hát akkor amennyit megengedhetsz magadnak. A 10 reális, és a csokor amúgy tök jó ötlet lenne.
25/40 A kérdező kommentje:
a csokros ötlet tetszik.Köszi
2010. máj. 22. 13:42
28/40 anonim válasza:
vagy már vegyél neki rögtön egy házat.
29/40 A kérdező kommentje:
Köszi, annyi pénzem nekem sincs, de ha adsz kölcsön, akkor megoldom!!!
2010. máj. 22. 13:54
30/40 anonim válasza:
Szerintem pár szál virágot, és mellé diszkréten becsomagolni kis papírba egy 10ezrest.
Nekem nem tetszik a pénzes csokor, mert azt hogy adod át? És akkor ott szedegesse le róla a pénzt a suliban?
A többiek sztem furán néznének rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!