szia! én kaptam egy cicás tündéri perselyt /cicamániás vagyok/ pici lakattal, szóval ki lehet belőle venni a pénzt.de sokféle persely van az ajándéküzletekben, esetleg
ami a kilány hobbija, ahhoz illő figurát.
üdv.
2010. jún. 8. 14:27
2/12 anonim válasza:
én láttam pénzfát esküvőn, igényes volt.....ballagáson pénzcsokrot is, szerintem jó virágos jót tud kötni.....esküvőn láttam szintén esernyőbe belül aggatott ezresek....mint a pénzeső....de akkor mondjuk jól jött ki mert zuhogott
2010. jún. 8. 14:27
3/12 anonim válasza:
Hát, szerintem ez ötletes csomagolás lenne, ha van humorérzéke az ajándékozottnak (mondjuk elég drága, de hátha valahol lehet hasonlót olcsóbban kapni):
Én pénzcsokrot köttettem, úgy volt megcsinálva, hogy egy csomó Raffaello (vagy Ferrero) volt bankjegybe ültetve. Olyan volt, mintha éppen kinyílna egy rózsabimbó.
2010. jún. 8. 14:58
5/12 anonim válasza:
Jajj pénzcsokrot szerintem nem az borzasztó hivalkodó és szörnyen sznob!
2010. jún. 8. 16:35
6/12 anonim válasza:
A pénzcsokor ízléstelen.
Helyette inkább plüssfigura (de az se a virágcsokorba kötve), olyan amin van valamilyen zseb (kenguru vagy ruhácska) és abba belehajtogatva. Csak hívd fel a figyelmét, hogy érdemes belekukkantania, nehogy elhagyja.
2010. jún. 10. 12:33
7/12 anonim válasza:
Mivel ballagásról van szó, talán venni egy egyszerű, de mutatós kis szütyőt, ballagási tarisznyát és abba tenni vagy mint régen az útra indulóknak babos kendőbe kötve! Ilyet mástól biztos nem kap,egyedi, az alkalomhoz kapcsolódó, egyszerű és olcsó is.
2010. jún. 10. 12:37
8/12 anonim válasza:
vegyél neki egy jó könyvet és tedd bele
legalább kiderül elolvasta-e? :D
komolyra fordítva én kaptam így pénzt: egy jó könyv ezekkel a szavakkal: van benne egy hasznos könyvjelző is
2010. jún. 10. 13:12
9/12 anonim válasza:
a párom kapott egyszer ballagására egy borítékot kibontotta látja hogy csak egy képeslap van benne de volt a képeslapnak egy kis rekesze és ott volt benne a pénz:) a csalódott arcból hirtelen egy vidám arc lett :) csak egy képeslap és rájött hogy pénz is van benne:) jót nevettünk:)
2010. jún. 10. 13:28
10/12 anonim válasza:
Nekem elég speciális hobbim van, ezért úgy kaptam ballagásomra pénzt a szüleimtől, hogy anya vett egy kis oroszlán plüsst, és figyelem! Nem volt semmi a kezében, hanem anya egy kis kartonhengert bebugyolált fehér ruhaanyagra, és ruhafilccel ráírt egy Mozart- kottát. Ebbe a kis tartóba lett a pénz berakva, és ezt belevarrta a plüss kezébe. Nagyon édes volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!