Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Kit szoktatok ajkon csókolni?

Kit szoktatok ajkon csókolni?

Figyelt kérdés
Hát, én bizony csak a szerelmem és ezért is döbbentem meg, amikor a barátom mondta, hogy a családjukban a férfi-női ajkoncsókolás is divatos, pl. a barátom az anyját. Mi a családban sosem csókolunk senkit ajkon, csakis arcon. Tapasztaltatok vagy látattok esetet, amikor nemcsak a szerelmesek és párok csókolják egymást ajkon? Persze az anya-kisgyerek eset nálunk is elfogadható. Köszi
2010. máj. 19. 00:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szerelmemet. Férfi-nő családtag között még nem hallottam ilyet, anya -kisgyerek között már igen, de nekem mindkettő furcsa. Nálunk csak puszi van.
2010. máj. 19. 00:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Kizárólag a férjemet. Gyerek nincs, de nem hiszem, hogy ha lesz, akkor szájon csókolom majd, az nekem is fura.
2010. máj. 19. 01:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Az amcsiknál szokás, de csak anya-lánya között, legalábbis fiúkat még nem láttam így.
2010. máj. 19. 01:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Kedvesemet! Idegenkedek a gondolattól, hogy mással így tegyek.
2010. máj. 19. 02:41
 5/14 anonim ***** válasza:
A szeretőmet, néha becsiccsentve a barátnőimet:D:D
2010. máj. 19. 03:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Csakis a szeretett férfit.
2010. máj. 19. 07:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Family kiss a neve amerikásan. Egyes helyeken tök elfogadott, Magyarországon már sokan ismerik a jelenséget de furán néznek rá, mint ahogy nagyon a macskákat sem esszük meg.
2010. máj. 19. 09:18
 8/14 anonim ***** válasza:

A páromat. Bár a két éves fiam remek viccnek tartja, ha óvatlan pillanatban ad egy cuppanós puszit a számra :) Amíg nem volt gyerekem, nagyon helytelenítettem, mostmár nem akadok így fenn rajta, hiszen valóban ártatlan dolog. Nem nevelem erre, de ha ez néha megesik, akkor nem esem kétségbe.

Különben nem csak Amerikában szokás, én régi magyar filmben is láttam (60-as évekbeli) hogy apa és lánya szájra puszival köszönötték egymást. Manapság is látom, hogy sokaknál szokás ez. A mi családunkban sosem volt az, meg igazából szerintem nem is a legszerencsésebb dolog (egészségügyileg sem, meg amúgy sem), de nem akadok ki rajta, magánügy. Arra meg végképp nem lennék féltékeny, ha a párom a családjával így köszöntené egymást, hiszen a szülei.

2010. máj. 19. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:

"Különben nem csak Amerikában szokás, én régi magyar filmben is láttam (60-as évekbeli) hogy apa és lánya szájra puszival köszönötték egymást."

Az semmi, annak idején az elvtársak rendszeresen szájon is csókolták egymást, pl. Kádár és Brezsnyev.

Amúgy én nem tartom normális dolognak ezt a szájoncsókolósdit családi körben.

2010. máj. 19. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Igen... a réégi nagy szakállas csókcsaták. :D

Még bélyeg is volt róla.

2010. máj. 20. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!