Kit szoktatok ajkon csókolni?
A páromat. Bár a két éves fiam remek viccnek tartja, ha óvatlan pillanatban ad egy cuppanós puszit a számra :) Amíg nem volt gyerekem, nagyon helytelenítettem, mostmár nem akadok így fenn rajta, hiszen valóban ártatlan dolog. Nem nevelem erre, de ha ez néha megesik, akkor nem esem kétségbe.
Különben nem csak Amerikában szokás, én régi magyar filmben is láttam (60-as évekbeli) hogy apa és lánya szájra puszival köszönötték egymást. Manapság is látom, hogy sokaknál szokás ez. A mi családunkban sosem volt az, meg igazából szerintem nem is a legszerencsésebb dolog (egészségügyileg sem, meg amúgy sem), de nem akadok ki rajta, magánügy. Arra meg végképp nem lennék féltékeny, ha a párom a családjával így köszöntené egymást, hiszen a szülei.
"Különben nem csak Amerikában szokás, én régi magyar filmben is láttam (60-as évekbeli) hogy apa és lánya szájra puszival köszönötték egymást."
Az semmi, annak idején az elvtársak rendszeresen szájon is csókolták egymást, pl. Kádár és Brezsnyev.
Amúgy én nem tartom normális dolognak ezt a szájoncsókolósdit családi körben.
Igen... a réégi nagy szakállas csókcsaták. :D
Még bélyeg is volt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!