Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolni? :$ xD
Első: LOL
Hát, ezt bárkitől megkérdezheted, senki sem fogja tudni elmagyarázni normálisan. :D Én is ezen fosakodtam, aztán egyszercsak megtörtént és hoppá... :D Fel se fogtam.
Ösztönlények vagyunk.
Én is sokat "fosakodtam" (xD) ezen. Aztán egy bulin az egyik lány lesmárolt.. a legelején egy kicsit összekoccant a fogunk (ami 100% hogy az én bakim volt), de másodpercek alatt belejöttem. El kell kapni egy ütemet, kb ennyi a titok. Igazából van egy érdekes érzés, mikor más csak centikre van a szátok egymástól, és tudod, hogy mindjárt meg fog történni, ösztönösen már tudni fogod, hogy mit csinálj. Nem vicc, tök jó érzés :D
De egy megfogadandó tipp: NE egy kiadós gyrosozás (vagy bármilyen étel)után csináld, mert azt egyikőtök se fogja élvezni :) legalább egy rágó teljen el közte
Wájtíí kérdése:
Egy 13 éves fiú vagyok, és nagyon tetszik egy lány és neki is tetszek én. De nem tudom hogy mondjam el neki hogy szeretem. :/ Szerintetek hofy mondjam el? 13/F
WÁHÁHÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!