Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin meg akarom csókolni a csajt. Esetleg ha félrerántja a fejét hogy reagáljam le?
Figyelt kérdés
17/F2011. aug. 2. 17:54
1/8 anonim válasza:
Nem fogja. Ha van 2. randi, akkor bizonyára már az elsőn is szerette volna, mert bejössz neki. :-)
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Ha meg mégis félrehúzná, reagáld le valami poénos beszólással, hogy "okéééé, akkor majd a következő randin". :)
3/8 anonim válasza:
kérdezd meg, hogy miért nem és fwelejtsd el
4/8 anonim válasza:
Erre csak egy esetben van esély: ha nem elég erősen szorítod a tarkóját! :D
5/8 anonim válasza:
4. hozzászóló igazán aranyos és kretív, de legalább egy jót mosolyogtam
6/8 Mme. CoCo válasza:
"Azért ennyire nem lehet büdös a szám!" Ha ezt nekem mondaná valaki,én kacagnék rajta,talán jutalomból meg is csókolnám.
"Próbálkozni azért szabad..."
"A remény hal meg utoljára"
"Bocs, de nem bírom feladni"....stb. A lényeg,hogy a kínos helyzetből egy "emészthetőbbet" varázsolj.
7/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam és azt mondta, hogy ne. Utána megölelt.
Szerintetek?
2011. aug. 3. 09:28
8/8 anonim válasza:
Egyik megoldás: nincs meg irántad a kellő vonzalma.
Másik megoldás: félénk lány, esetleg konzervatívabb, semmit nem akar elsietni.
Abból ítélve, hogy utána megölelt, mindkettő lehet.
Jeleket ad? Mit láttál rajta, amikor próbáltad megcsókolni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!