dehogy! tiszta retek, koszos, mocskos, néha véres. edzem a combizmaim!
2010. máj. 17. 23:54
12/37 anonim válasza:
Nem, mert koszos, más kultúrálatlan "lény" összepisálja, összevérezi, mindig van vmi büdös, nem bírják normálisan lehúzni a wc-t, a takarítók meg sztem nem úgy törlik le ahogy kéne, max a felmosóval kettőt suhintanak rajta és még több lesz a baci.
Az otthoni és a koli szobám wc-jén kívül máshol nem ülök rá.
Ha esetleg nagy dolog kell (nem szokott ilyenem lenni de:D) akkor vigyél magaddal ilyen intim törlőkendőt, vagy vmi fertőtlenítő kendőt, áttörlöd vele és akkor már nem kell aggódni (annyira)
2010. máj. 18. 10:00
13/37 anonim válasza:
én leterítem wcpapírral és akkor igen de egyébként sose pisilek suliba inkább visszatartom. de nem tudok nem rá ülni :/ plázában mindig ráülök de persze letakarom
2010. máj. 18. 12:59
14/37 anonim válasza:
Én nem tudok guggolva pisilni, mert nem a combizmommal van a gond, ahogyan itt sokan emlitik, hanem azzal, hogy egyszer mikor csináltam lefolyt a combomra, nah, innentől kezdve, én szépen körbe pokolom wc-papirral és igy ülök rá óvatosan. szóval, a válasz: igen, ráülök, de csak úgy, hogy védve legyek.
2010. máj. 18. 13:32
15/37 anonim válasza:
Én ráülök, hajjaj. Senki más nem ül rá ugyanis.
Én vagyok az, aki után takarítani kell még a falat is!
2010. máj. 18. 14:12
16/37 anonim válasza:
soha nem ülök rá!!! max,ha jól körbepapírozom ami aztán nem megy le :) a legjobb a szabadban pisilni
2010. máj. 18. 15:46
17/37 anonim válasza:
fúj,nem
2010. máj. 18. 17:46
18/37 anonim válasza:
Ha pisilek, akkor nem, de ha pl. kakilok, akkor jól körbepapírozom, és teletömöm papírral, hogy fel ne fröccsenjen :)
2010. máj. 18. 18:45
19/37 anonim válasza:
pisi-nem
nagydolog-igen de leteritem w.c papirral
2010. máj. 18. 18:52
20/37 anonim válasza:
fuuujjj. ki az az igénytelen eszement állat aki ráül???
kaksizni meg nem szoktam a suliban. ha nagyon rámtör, akkor előtte kitapétázok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!