Mi a menő a mai fiatalok körében?
Üdv! A kérdés egyszerű:
Mi a menő manapság a fiatalok körében?
Mit csinálnak szívesen?
A tevékenységről mellékelt honlapot is szívesen várok!
sajna tévedsz kedves utolsó!
Az ismerettségi körömben kb.12-25ig abszolút menő a facebook:(
sajna
Mikor középsulis voltam(most vagyok 22)akkor viszont még menő volt az IWIW,aki nem volt tag,arra néztek mint borjú az újkapura:O
Na igen, no comment -.- Mármint az ilyen Justin Bieber, Rob Pattinson mániás vinnyogó lányoknak/fiúknak.
Facebook, most nagyon felkapott lett a fiatalok körében, bár én még ne nagyon tudtam megfejteni, hogy hogyan kell használni (xD)
Hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Lányoknál a sztárok, internet, bulizgatás, meg az ilyen tipikus dolgok szerintem még ma is vannak, hogy moziba menni valami ijesztő filmre és nevetni,/félni, vagy egy romantikus vígjátékra. (ami persze nem rossz)
Fiúknál általában a rapp, deszkás cuccok, de mostanában felkapták a "nagymenős" napszemüveges, "tucc-tucc" zenét hallgató stílust is. a fiúk bandákba vergődve járják az utcákat.
Viszont nem akarok általánosítani, mert természetesen egyéntől függ. Nem csak divatmajom fiatal van, van amelyikkel akár sakkozni is tudsz vagy nem tudom :D Én most a többséget próbáltam vázolni kisebb-nagyobb sikerrel, de ahogy mondtam személyiségfüggő.
L/15
(Ne haragudj, ha kicsit össze-vissza lett):D
18:16
Éppúgy divat az Internet a fiúk körében,mint a csajok körében, és fiúk is járnak "bulizgatni" Sőt. Ja és a sztárok is divat mindenki körében, hagyne említsek most... Személy szerint utálom az ilyen gördeszkásokat, ja és ittis BMX-ezik a sok 13 éves, mert jajj de vagányak, .. Szégyenek.
benti:számítógép,msn,saját video műsor,xbox360,nintendo Wii,Full hd tv
zene:Lady GaGa,Justin Bieber,meg minden tiniféleség
kinti????: csavarogni,a Tescoban hülyülni...mekizni
ingyen WI-fi teret keresni mekiben,utcán a Nintendo Ds-hez xD
Msnezni..myvipezni...facebookozni....v csak netezni...
öregeket hülyíteni új áruházakkal xD
becsöngetni vhova és elszaladni xD
verekedni avval aki beszól...
ilyenek... 14/f
előző wok...plusz gördeszka meg ilyenek.....lógni west-endben.....nem venni semmit de tök jó járkálni :D
szexibiccseket nézni myvipen xD
PLusz az Iwiw?xD régen jó volt amíg a vén szarok el nem foglalták..és a myvipen is egyre több öreg van :S
a facebook talán még 2 évig bírja...:P
22:28 hát nem tóm, szerintem amiket te írtál, azt egy fiatal sem csinálja, max a 13-14 éves kategória:/
Meg mi az, h vén sz.rok? te így beszélsz a szüleidről is? remélem majd egyszer jól agyonvernek!
Nutella
Galaxisos dolgok
Justin Biber
One Directon
Smink
És minden ami cuki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!