Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a menő a mai fiatalok körében?

Mi a menő a mai fiatalok körében?

Figyelt kérdés

Üdv! A kérdés egyszerű:

Mi a menő manapság a fiatalok körében?

Mit csinálnak szívesen?

A tevékenységről mellékelt honlapot is szívesen várok!

2010. máj. 16. 21:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

sajna tévedsz kedves utolsó!

Az ismerettségi körömben kb.12-25ig abszolút menő a facebook:(

sajna

Mikor középsulis voltam(most vagyok 22)akkor viszont még menő volt az IWIW,aki nem volt tag,arra néztek mint borjú az újkapura:O

2010. máj. 17. 07:29
 12/20 anonim válasza:
minden ami nem gáz de menő
2010. máj. 17. 17:57
 13/20 anonim válasza:
61%

Na igen, no comment -.- Mármint az ilyen Justin Bieber, Rob Pattinson mániás vinnyogó lányoknak/fiúknak.

Facebook, most nagyon felkapott lett a fiatalok körében, bár én még ne nagyon tudtam megfejteni, hogy hogyan kell használni (xD)

Hogy a kérdésedre is válaszoljak:

Lányoknál a sztárok, internet, bulizgatás, meg az ilyen tipikus dolgok szerintem még ma is vannak, hogy moziba menni valami ijesztő filmre és nevetni,/félni, vagy egy romantikus vígjátékra. (ami persze nem rossz)

Fiúknál általában a rapp, deszkás cuccok, de mostanában felkapták a "nagymenős" napszemüveges, "tucc-tucc" zenét hallgató stílust is. a fiúk bandákba vergődve járják az utcákat.

Viszont nem akarok általánosítani, mert természetesen egyéntől függ. Nem csak divatmajom fiatal van, van amelyikkel akár sakkozni is tudsz vagy nem tudom :D Én most a többséget próbáltam vázolni kisebb-nagyobb sikerrel, de ahogy mondtam személyiségfüggő.

L/15

(Ne haragudj, ha kicsit össze-vissza lett):D

2010. máj. 17. 18:16
 14/20 anonim válasza:
58%

18:16

Éppúgy divat az Internet a fiúk körében,mint a csajok körében, és fiúk is járnak "bulizgatni" Sőt. Ja és a sztárok is divat mindenki körében, hagyne említsek most... Személy szerint utálom az ilyen gördeszkásokat, ja és ittis BMX-ezik a sok 13 éves, mert jajj de vagányak, .. Szégyenek.

2010. máj. 17. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:

benti:számítógép,msn,saját video műsor,xbox360,nintendo Wii,Full hd tv

zene:Lady GaGa,Justin Bieber,meg minden tiniféleség

kinti????: csavarogni,a Tescoban hülyülni...mekizni

ingyen WI-fi teret keresni mekiben,utcán a Nintendo Ds-hez xD

Msnezni..myvipezni...facebookozni....v csak netezni...

öregeket hülyíteni új áruházakkal xD

becsöngetni vhova és elszaladni xD

verekedni avval aki beszól...

ilyenek... 14/f

2010. aug. 26. 22:28
 16/20 anonim ***** válasza:

előző wok...plusz gördeszka meg ilyenek.....lógni west-endben.....nem venni semmit de tök jó járkálni :D

szexibiccseket nézni myvipen xD

PLusz az Iwiw?xD régen jó volt amíg a vén szarok el nem foglalták..és a myvipen is egyre több öreg van :S

a facebook talán még 2 évig bírja...:P

2010. aug. 26. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:

22:28 hát nem tóm, szerintem amiket te írtál, azt egy fiatal sem csinálja, max a 13-14 éves kategória:/

Meg mi az, h vén sz.rok? te így beszélsz a szüleidről is? remélem majd egyszer jól agyonvernek!

2010. aug. 26. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:
a fiatalok ezt szeretik..plusz faterom halott uh róla nem beszélek így...muteromról se...mert fiatal...szopacs :P
2010. aug. 27. 19:03
 19/20 anonim ***** válasza:
sírok ezeken a 2010-es válaszokon XDDDDDDDD
2016. aug. 4. 19:12
 20/20 anonim válasza:

Nutella

Galaxisos dolgok

Justin Biber

One Directon

Smink

Facebook

Instagram

És minden ami cuki

2016. dec. 21. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!