Arab csalad koltozott a szomszedba. A nok fekete csadort hordanak (az arcuk van kinnt). Hogyan illik koszonni nekik, szabad egyaltalan?
Nem akarom megserteni oket meg a ferjuket sem. Van koztuk 50-es, 40-es, 30-as es ket 20-as no is. En 30 eves vagyok. A ferfiak mar mind kortol fuggetlenul letegeztek, en is oket! A noket meg csak lattam autoba beszallni, de kozel nem jottek hozzam, nem volt olyan szituacio hogy koszonni kelljen.
Allitolag mar a 90-es evek ota itt elnek, modernek, jomodu csalad, nagyon kedvesnek tunnek.
En altalaban kezet csokolommal koszonok, gondolom ezt mellozzem inkabb. Jo napot kivanok lenne az illendo 30 felettieknel. De a fiatalabbaknal (ok nem hordanak csadort)?
Egyaltalan szabad koszonnom nekik? Nem fogom ezzel megserteni a ferjuket? Sokszor latom hogy egyedul mennek erre-arra, ha a ferjuk nelkul talalkozom veluk es koszonok az nem lesz sertes?
Nem vagyok kepben ezekkel a dolgokkal, nem szeretnek megserteni senkit!
Nem kamu, semmilyen féle veszekedést nem akarok kiváltani ha nem vetted észre! Az hogy egyesek mindenkiből a rosszat látják és fröcsögni kezdenek, arról én tehetek! Az ilyeneket ki kéne tiltani! Nem kéne összekeverni a magyarul beszélő, 20 éve (csak mondtam valamit) legálisan az országban élő külföldieket az országba beszökőkkel!
Nem védek senkif, nem feladatom! Feltettem egy kérdést, merf bevallom nem igen beszéltem még arab emberekkel és nem akartam hogy rosszban legyünk szomszédokként. Gőgből sértsem meg azokat akikkel évekig egymás mellett fogunk élni?
"Hogyan illik koszonni nekik"
Allah akbar bumm!
Nem szükséges a válaszaid végére odaírnod a neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!