Arab csalad koltozott a szomszedba. A nok fekete csadort hordanak (az arcuk van kinnt). Hogyan illik koszonni nekik, szabad egyaltalan?
Nem akarom megserteni oket meg a ferjuket sem. Van koztuk 50-es, 40-es, 30-as es ket 20-as no is. En 30 eves vagyok. A ferfiak mar mind kortol fuggetlenul letegeztek, en is oket! A noket meg csak lattam autoba beszallni, de kozel nem jottek hozzam, nem volt olyan szituacio hogy koszonni kelljen.
Allitolag mar a 90-es evek ota itt elnek, modernek, jomodu csalad, nagyon kedvesnek tunnek.
En altalaban kezet csokolommal koszonok, gondolom ezt mellozzem inkabb. Jo napot kivanok lenne az illendo 30 felettieknel. De a fiatalabbaknal (ok nem hordanak csadort)?
Egyaltalan szabad koszonnom nekik? Nem fogom ezzel megserteni a ferjuket? Sokszor latom hogy egyedul mennek erre-arra, ha a ferjuk nelkul talalkozom veluk es koszonok az nem lesz sertes?
Nem vagyok kepben ezekkel a dolgokkal, nem szeretnek megserteni senkit!
Szabad köszönnöd, a napszaknak megfelelően. Ne mosolyogj rájuk, és ne pihentesd az arcukon a szemed 3-4 mp-nél tovább, ne akard megtartani a szemkontaktust.
Egy hívő nőnek az zavarba ejtő lehet, és nem illendő.
Nem vagyok kivancsi a rasszista hulyesegekre! Tisztaban vagytok vele hany arab csalad el Magyarorszagon? Azert gyrost esztek nem? Nevetseges! Aki itt el regota, vallalkozik, dolgozik beosztottkent az miert ne lenne tisztesseges? Miert kene elitelni barkinek?
Nem vedek senkit, csak egy egyszeru kerdest tettem fel az illemrol!
Már ne haragudj, de nem nektek kell alkalmazkodni !!!
Alkalmazkodjanak ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!