Nem lesz furcsa az ismerősöknek és hozzátartozóknak hogy én ki vagyok és miért vagyok ott? Virágot is illik szerintem vinni és azt mikor hova rakjam le? Mit mondjak a hozzátartozóknak vagy hogy nyílvánitsam ki részvétemet?
Figyelt kérdés
A barátom nagymamája meghalt és holnap lesz a temetése. Egyszer találkoztam vele de nagyon szimpatikus volt. A megkérdeztem a barátomat hogy szeretné-e hogy ott legyek a temetésen és támogassam hiszen nagyon megviseli, de ugye egyedül kell hogy legyek a szertartáson.2017. ápr. 6. 16:25
2/2 anonim válasza:
Barátoddal élsz, vagy a szüleivel él a barátod? Hány évesek vagytok és mennyi ideje vagytok együtt. Nos ha fiatalok, szüleivel él és ráadásúl nem régen vagytok együtt akkor nem kell semmit se vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!