Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem őszinte hozzám a barátnőm? Talán nem illik ilyenen rágódni, mégis furcsa.
küldj neki egy sms-t, ne hazudozzál nekem tudom ,hogy f.stál ,hallottam, többé nem bízok benned.
Hogy én ezen a kérdésen mennyit röhögtem :D
Bocsi de te hülye vagy? Én csaj vagyok, hidd el már az is kellemetlen ha nagy dolgunk van odegen házbann fõleg ha a párunknál jön ránk a szapora. Ha ráadásul rossz a hasunk akkor a kedvünk is szerencsétlent teljesen megaláztad azzal, hogy rákérdeztél :D Ha így teszed fel a kérdést: Rossz a pocakod baba?
Akkor nem Lett volna baj belõle szerintem :D Szegényke...
4-es: Nem bírom abbahagyni a röhögést!!!:DDD
Kérdező, csak merem remélni h kamu kérdés, és 23 évesen nem vagy ilyen ostoba...:O
Uh,4-es!!!!!Tényleg nem vagy gyenge.
Rajtam is röhögőgörcs van!!!
Azta roh@dt!!!
"Nem őszinte hozzám a barátnőm?"
Beteg vagy :D Legközelebb mielőtt bemegy a wc-be, szólj neki hogy figyeljen oda az olyan fontos dolgokra, mint a szín, szag és állag. És ezekről részletes jelentést kérsz. Az még jobb, ha csinál egy fotót róla mielőtt lehúzza, mert különben napokig nem hagy nyugodni, hogy titkai vannak előtted.
Gondolom te is mindig beszámolsz neki, hogy éppen milyet sz@rtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!