Attól függ, hogyan kéri fel. Ha részeg, büdös, ápolatlan, akkor nyilván nem. De ha normálisan kéri fel, akkor illik, legalább 1-et, ami kb. 3 perc.
2017. márc. 1. 08:34
12/17 anonim válasza:
NEM! (Pasiknak, akik más véleményen vannak: ha meg táncol vele és utána nem marad vele - nem iszik, nem megy haza, stb. -, akkor meg az a baj, hogy "miért hülyítette", ugye?)
2017. márc. 1. 10:30
13/17 anonim válasza:
Régen ez így volt, de hol vagyunk már attól? Nehogy már ilyen legyen a mai világban! Ja, és én voltam akkor is "illetlen", ha úgy akartam. Na, nem is tetszett a nyanyáknak.:)
2017. márc. 2. 10:33
14/17 apababa válasza:
Akármekkora feminista légy is, azzal biztos semmi bajod nincs, ha egy tök idegen férfi előre enged vagy kinyitja neked az ajtót urambocsá lesegít a buszról. Lett légyen bármilyen rút is szegény. Mert ezt ugye így illik. Ezt a tánc dolgot se kell túllihegned.
2017. márc. 4. 08:49
15/17 A Tengerész válasza:
Nem. Csak egyszerűen azt mondod, hogy "Köszönöm, de most nem akarok táncolni" Mert hiszen ő azt kérdezi, hogy "Szabad?" Erre lehet ugye elhárító választ is adni. MINDIG a nő dönt, csak az egészen hülye férfiak hiszik azt, hogy ők választanak. Az az illetlenség ha ezt bunkó módon közlöd vele.
2017. márc. 4. 08:52
16/17 anonim válasza:
Öreg pasi vagyok. :) Amikor egy zenés bulin, koncerten, ahol a zenekar a színpadon volt és a nézők lent álltak/táncoltak, amikor a tizedik lánytól kérdeztük, hogy jössz-e táncolni és csak a fejét rázta, már nagyon tele volt a hócipőnk. Tényleg táncolni, ismerkedni szerettünk volna. Nem voltunk rondák, sem szakadtak, sem részegek. Gondolom, jogos volt a kérdés: Akkor minek jöttetek ide? Persze ennek száz éve.
:)
2017. márc. 4. 17:12
17/17 anonim válasza:
A Jössz táncolni?" kérdésre legjobb, ha azt mondod: Meg hát! :-))
Viccet félretéve: évmilliók óta bevált evolúciós módszer, hogy a hím próbálkozik, a nőstény eldönti, hogy mennyire engedi közel magához. Itt sincs ez másképp. Előzetes szűrőként is felfogható. Az a fiú, akit a parketten kikosaraztál, nyilván nem reménykedik abban, hogy megfektethet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!