Mennyire rúgjak be ha vendégségbe vagyok?
Figyelt kérdés
Jövő hétvégén vendégségbe megyek, és nem tudom hogy mennyire illik berúgni.2010. máj. 8. 23:00
1/10 anonim válasza:
Ha már berúgsz, akkor minimum az asztal alatti padlószintig meg se állj. Ha nem ciki, hogy mások vakarnak fel, akkor nyugodtan próbáld ki! :)))
2/10 anonim válasza:
Ha az a vendégség egy családi összejövetel akkor semennyire
4/10 anonim válasza:
két dologtól függ
1, kikhez mész vendégségbe?
2, mennyire alkesz a többi vendég?
szal pl. családi vendégségben, vagy ha a többiek nagyjából józanok akkor te se rúgjál be
egyébként meg ha haverok, akik szintén isznak... akkor lehet de azért tudjál normálisan menni stb.
5/10 anonim válasza:
te h.lye vagy amúgy?
1. berúgni sosem "illik" (ha már ezt a szót használtad rá), főleg vendégségben nem
2. nincs fokozati különbség hogy "kicsit rúgok be" vagy "nagyon rúgok be". a részegség az részegség és ha csak kicsit vagy részeg akkor is simán beégetheted magad, mivel részeg vagy
6/10 anonim válasza:
Azért legyél józanabb mint a házigazda...
és ne hányj be a kanapé mögé :)
7/10 anonim válasza:
Vendégségben illik mindig JÓL berúgni. Csak ne dugd meg a házigazda asszonyát.
8/10 anonim válasza:
miért ne?
csak a házigazda meg ne tudja! :D
10/10 anonim válasza:
szerintem addig, amig mindenkit egyenként arcba tudsz hányni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!